Καλομοίρα: To πρώτο οικογενειακό ταξίδι μετά την καραντίνα - Που πήγαν;

Το πρόβλημα που αντιμετώπισαν

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Καλομοίρα: To πρώτο οικογενειακό ταξίδι μετά την καραντίνα - Που πήγαν;

Το πρώτο οικογενειακό ταξίδι έκανε η Καλομοίρα με την οικογένεια της μετά την καραντίνα. Που πήγαν όλοι μαζί και ποιο το μικρό πρόβλημα που αντιμετώπισαν κατά την διαδρομή τους; Η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προφίλ της στο Instagram.

Περισσότερο από δύο μήνες πέρασαν η Καλομοιρα και η οικογένειά της στο όμορφο σπίτι τους στην Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η ίδια είχε αναφερθεί σε πολλές συνεντεύξεις της σε ελληνικές εκπομπές, στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

Το πρώτο οικογενειακό ταξίδι της Καλομοίρας μετά την καραντίνα

Η γλυκιά τραγουδίστρια έμεινε σπίτι προστατευμένη, όσο ο κορωνοϊός εξαπλωνόταν με ραγδαίο τρόπο σε όλη την Αμερική. Η Καλομοίρα μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και τα τρία παιδιά τους, τον Νίκο, τον Δημήτρη και την μικρή Αναστασία, πέρασαν όμορφες στιγμές κλεισμένοι μέσα και απόλαυσαν τον έξτρα χρόνο που είχαν ως οικογένεια. Πριν λίγες ημέρες η Καλομοίρα ανέβασε και ένα βίντεο από το TikTok που "έριξε" το Instagram. Πρώτη φορά την είδαμε να χορεύει έτσι.

Ωστόσο χθες το μεσημέρι, η όμορφη οικογένεια μπήκε για πρώτη φορά στο τζιπ της μετά από πολύ καιρό και ξεκίνησε για το πρώτο της μεγάλο ταξίδι, μετά την καραντίνα. Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια στα Instagram Stories της, όλοι μαζί οικογενειακώς κατευθύνονται προς το Τένεσι, με σκοπό να ξεκουραστούν και να δουν νέα πράγματα. Όπως ανέφερε η Καλομοίρα έχουν κάνει ήδη πέντε ώρες ταξίδι με το αμάξι και τους είχαν απομείνει ακόμη 4.

Βέβαια, στάθηκαν ιδιαίτερα άτυχοι, καθώς ο καιρός δεν τους έκανε τη χάρη. Με το που ξεκίνησαν το road trip άρχισε να βρέχει καταρρακτωδώς, κάνοντας το ταξίδι τους αρκετά δύσκολο.

Μέσα στο αυτοκίνητο, η Καλομοίρα βρήκε την ευκαιρία να δημοσιεύσει νέες της φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

Καλομοίρα

Καλομοίρα οικογένεια Αμερική