Αποκάλυψη «βόμβα» για το GNTM - Ο άντρας που παίρνει την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Είναι κούκλος και... κορμάρα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκάλυψη «βόμβα» για το GNTM - Ο άντρας που παίρνει την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ένας μικρός χαμός γίνεται το τελευταίο διάστημα με το νέο κύκλο του GNTM. Πολλές είναι οι φήμες και τα ονόματα που έχουν βγει στη δημοσιότητα και θέλουν να έχουν μια θέση στο ριάλιτι. Στο Happy Day ωστόσο, έριξαν μια «βόμβα» για τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και τον άντρα που φαίνεται πως θα κάτσει στην καρέκλα της.

Το ριάλιτι που θα αναδείξει το επόμενο top model της Ελλάδας, έρχεται ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες και πρόκειται να έχει πολλές εκπλήξεις. Τα κορίτσια στο νέο κύκλο θα έχουν σκληρό ανταγωνισμό, καθώς τα αγόρια θα δώσουν "μάχη" για το έπαθλο.

Εκτός από αυτή την αλλαγή και η κριτική επιτροπή θα είναι όπως ήδη γνωρίζουμε διαφορετική. Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου θα είναι εκτός, ωστόσο δυο νέα πρόσωπα θα τις αντικαταστήσουν και όπως φαίνεται θα είναι... έκπληξη. Δείτε ωστόσο εδώ ποιος λέγεται ποιος θα είναι ο νέος coach του ριάλιτι.

Ένα πρόσωπο που διεκδικεί μια θέση ανάμεσα στους παίκτες του GNTM, σύμφωνα με το Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου είναι ο Δημήτρης Ταταράκης, ο πρώην σύντροφος της Ελευθερίας Ελευθερίου που είναι μοντέλο.

Από την άλλη, στη δημοσιότητα βγήκε και το επικρατέστερο όνομα για τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Ο λόγος για τον Γιώργο Καράβα. Ένα ακριβοπληρωμένο μοντέλο που εργάζεται στο εξωτερικό και είναι παντρεμένος με δυο παιδιά.

Αυτή ήταν η σχέση Ηλιάνας Παπαγεωργίου και Βίκυς Καγιά στο GNTM

Για πρώτη φορά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την Βίκυ Καγιά κατά την συνεργασία τους στο STAR αλλά και τον λόγο που αποφάσισε να λύσει την συνεργασία της με το κανάλι.

Στην κάμερα του Πρωινού το μοντέλο που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από το GNTM μίλησε αληθινά με τρυφερά λόγια τόσο για τον σύντροφό της Snik όσο και για το συμβόλαιο που θα υπογράψει στο μέλλον με το κανάλι του ALPHA.

"Είμαι πολύ καλά. Πέρασα την καραντίνα ήρεμα με το αγόρι μου στο σπίτι μας. Είμαστε δυο νέα παιδιά, είμαστε μαζί, είμαστε χαρούμενοι. Ήταν αναγκαίο να ήμασταν μαζί κάτω από το ίδιο σπίτι - δείτε λεπτομέρειες για το σπίτι τους, έχουν μέχρι και γήπεδο ποδοσφαίρου - για να μοιράζουμε τον χρόνο μας σωστά. Έχουμε την ζωή μας, περνάμε καλά, έχουμε πολύ αγάπη. Οι καιροί είναι δύσκολοι, τουλάχιστον έχω το σπίτι μου, την υγεία μου. Για τον ALPHA θα περιμένουμε λίγο ακόμα την επίσημη ανακοίνωση. Κάναμε πολλά ραντεβού. Δεν μπορώ να σου πω ακόμα τίποτα, δεν έχει πέσει καμία υπογραφή. Πρώτα θα κάνει το κανάλι την δήλωσή του και μετά θα πράξω κι εγώ. Ας περιμένουμε, ας κάνουμε λίγο υπομονή.

To GNTM το αγαπώ πάρα πολύ, έχω μόνο καλά λόγια να πω για το κανάλι και την παραγωγή. Σε μια δουλειά ποιος δεν έχει προβλήματα; Φυσικά και είχαμε προβλήματα με την Βίκυ Καγιά."

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για την Βίκυ Καγιά και το STAR