Μαυροφορεμένη η Ελένη στην εκπομπή της - Τι συνέβη;

Είχαμε να την δούμε έτσι πολύ καιρό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαυροφορεμένη η Ελένη στην εκπομπή της - Τι συνέβη;

Μαυροφορεμένη εμφανίστηκε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της και τους άφησε όλους «κάγκελο», καθώς δεν έχει συνηθίσει κανέναν σε τέτοιες εμφανίσεις. Συνήθως, η παρουσιάστρια επιλέγει φωτεινές αποχρώσεις, ενώ το αγαπημένο της χρώμα είναι το ροζ. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη μας ξάφνιασε με το που πάτησε το πόδι της στο πλατό. Αφού, δεν φορούσε ένα από τα εντυπωσιακά χρωματιστά φορέματα της και δεν είχε στα χείλη της το αγαπημένο της έντονο ροζ κραγιόν που συνηθίζει να βάζει.

Η παρουσιάστρια για πρώτη φορά επέλεξε να φορέσει ένα total μαύρο σύνολο. Συγκεκριμένα, συνδύασε μια μαύρη στενή παντελόνα, με μαύρο επίσης t-shirt ζιβάγκο και ίδιου χρώματος παπούτσια. Ενώ, και στο μακιγιάζ της η Ελένη, επέλεξε σκούρες αποχρώσεις.

Η Ελένη Μενεγάκη πρώτη φορά έκανε μια τέτοια εμφάνιση η οποία γεμίζει ερωτηματικά. Ωστόσο, δείτε και το μεγαλοκάναλο που της είχε τάξει ποσό μαμούθ για να φύγει από τον ALPHA.

Αυτή ήταν η τελευταία φορά που φόρεσε μαύρα η Ελένη Μενεγάκη

Στη φωτογράφιση της νέας σεζόν για την εκπομπή της που είχε κάνει πέρσι για τον Alpha tv, η Ελένη Μενεγάκη φορούσε μαύρα ρούχα. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η παρουσιάστρια.

Λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή της για τη χρονιά 2019 είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της. Πολλοί είναι αυτοί που είχαν πάρει το πράσινο φως και για τη νέα χρόνια, ανάμεσα τους και η Ελένη, αφού είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του σταθμού. Ωστόσο, να πούμε πως πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το χώρο της τηλεόρασης. Δείτε την ανακοίνωση της.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε πραγματοποιήσει την πρώτη φωτογράφιση και μας είχε δώσει μια μικρή γεύση για το τι πρόκειται να δούμε. Η παρουσιάστρια πόζαρε στο φακό με μαύρα, κάτι που μας τράβηξε το ενδιαφέρον, αφού της αρέσουν τα φωτεινή χρώματα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια από τις πολλές φωτογραφίες που τράβηξαν με το φωτογράφο και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ελένη Μενεγάκη εκπομπή Alpha tv