Η Δούκισσα Νομικού βάζει «φωτιά» στο Instagram - Στο κρεβάτι μόνο με το σεντόνι της

Άκρως αισθησιακή

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η Δούκισσα Νομικού βάζει «φωτιά» στο Instagram - Στο κρεβάτι μόνο με το σεντόνι της

Η Δούκισσα Νομικού έβαλε «φωτιά» στο Instagram, αφού πόζαρε στο κρεβάτι της μόνο με το σεντόνι της. Η ίδια δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο αισθησιακές πόζες. Όμως ότι και να κάνει είναι μια κούκλα και σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις με τις αναρτήσεις της.

Πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα που έχουν τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram με χιλιάδες ακόλουθους για αυτό φροντίζει και να κάνει συχνά αναρτήσεις τόσο στα Insta Stories της, όσο και στον λογαριασμό της.

Η Δούκισσα λατρεύει να μοιράζεται πράγματα από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους για αυτό και κάνει αναρτήσεις συνέχεια. Αυτή την φορά έβαλε «φωτιά» στο Instagram, αφού πόζαρε στο κρεβάτι της μόνο με το σεντόνι της, ωστόσο πριν λίγες ημέρες η Δούκισσα έκανε μια αποκάλυψη και για την συμμετοχή της στο GNTM.

«Όποιος ξαπλώνει από τις 21:30 για ύπνο ας σηκώσει το χέρι» έγραψε στην ανάρτηση της η παρουσιάστρια.

Δείτε την φωτογραφία:

Δούκισσα Νομικού Instagram

Εκτός από το κρεβάτι της η Δούκισσα Νομικού έκανε και εξόρμηση στην εξοχή με την οικογένεια της

Η Δούκισσα Νομικού θέλησε να εκμεταλλευτεί τον καλό καιρό και έτσι αποφάσισε να πάει κάνει μία πολύ ξεχωριστή εκδρομή, με την παρουσιάστρια να ξετρελαίνεται με το τοπίο και την υπέροχη φύση που συνάντησε εκεί.

Μπορεί ο καιρός τις τελευταίες μέρες να μας τα έχει χαλάσει, ωστόσο σήμερα από το πρωί είχαμε ήλιο και η θερμοκρασία είχε ανέβει σημαντικά και έτσι η Δούκισσα Νομικού, δε θα μπορούσε να αφήσει αυτή την υπέροχη μέρα, να πάει χαμένη.

Φωτογραφία από την εκδρομή της Δούκισσας Νομικού στο βουνό

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram, και έτσι φροντίζει καθημερινά να ενημερώνει του διαδικτυακούς της φίλους για όλες της τις δραστηριότητες. Τις προάλλες ανέβασε μία φωτογραφία από το πατρικό της. Δείτε το εδώ και θα πάθετε πλάκα!

Σήμερα το πρωί, σηκώθηκε νωρίς και έκανε μία υπέροχη εκδρομή, με την ίδια να ανεβάσει στο προφίλ της, ένα insta story στο οποίο φαίνονται μερικά πρόβατα.

Η ίδια έδειξε να απολαμβάνει πολύ την έξοδό της από την πόλη και τη μικρή περιπέτειά της στην εξοχή.

Δούκισσα Νομικού εκδρομή