Φαίη Σκορδά: Δεν φαντάζεστε τι έκανε την Κυριακή - Πιο χαλαρή από ποτέ

Με ποιον ήταν παρέα;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Φαίη Σκορδά: Δεν φαντάζεστε τι έκανε την Κυριακή - Πιο χαλαρή από ποτέ

Δεν φαντάζεστε τι έκανε την Κυριακή η Φαίη Σκορδά. Πιο χαλαρή από ποτέ ήταν η παρουσιάστρια παρέα με φίλους απόλαυσε το απόγευμα της, ενώ τα παιδιά όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους έπαιζαν.

Μετά την καραντίνα η Φαίη Σκορδά και οι γιοι της ο Γιαννάκης και ο Δημητράκης έχουν επιστρέψει στις καθημερινές τους συνήθειες και στις συναντήσεις με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Λίγο πριν επιστρέψουν μάλιστα στο σχολείο, όλοι μαζί βρέθηκαν με φίλους και απόλαυσαν μια χαλαρή ημέρα Κυριακής.

Η Φαίη Σκορδά μέσα από τα Insta Stories της, μάλιστα, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως το Σαββατοκύριακο χαλάρωσε με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η ίδια βρέθηκε στο μπαλκόνι του σπιτιού καλής της φίλης και απόλαυσε ένα ποτήρι κρασί συνοδευόμενο από εκλεκτά τυριά και αλλαντικά.

Την ίδια στιγμή τα παιδιά έπαιζαν λίγο πριν επιστρέψουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα και στο σχολείο τους.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Στην εκπομπή της, η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της την ημέρα που θα ρίξει αυλαία το «Πρωινό». Δείτε εδώ πότε τελειώνει.

Λίγες ημέρες πριν την Κυριακή η Φαίη Σκορδά είχε βγει με τον Ντίνο Ηλιόπουλο

Η Φαίη Σκορδά για ακόμα μια φορά απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr στο πλευρό, εννοείται, του αγαπημένου της Νίκου Ηλιόπουλου και όλοι χάζευαν αυτό που επέλεξε να φορέσει για μια πρωινή βόλτα στην Γλυφάδα. Η αλήθεια είναι πως φημίζεται για το στιλ της αλλά πρώτη φορά την βλέπουμε τόσο... αισθησιακά - αθλητικά ντυμένη.

"Αν είσαι ευτυχισμένη είσαι πιο όμορφη από ποτέ", έτσι δεν λέει ο λαός; Ε αυτό, όπως φαίνεται, συμβαίνει και με τη Φαίη Σκορδά αυτή την περίοδο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός την έχει "τσακώσει" αυτό το μήνα με τον αγαπημένο της, Νίκο Ηλιόπουλο, μάλιστα πριν από λίγες ημέρες οι φωτογραφίες με καυτό σορτσάκι που δημοσιεύθηκαν συζητήθηκαν από όλους, δείτε τις εδώ.

Το ζευγάρι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας βρέθηκε στην Γλυφάδα το μεσημέρι του Σαββάτου, έκανε τα ψώνια του φορώντας μάσκα και παίρνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και μετέπειτα πήγαν βόλτα.

Αυτές είναι οι αποκλειστικές φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου - Ο τρόπος που ντύθηκε είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού

Η Φαίη Σκορδά για μια πρωινή βόλτα επέλεξε να φορέσει κολάν ποδηλασίας, που είναι η νούμερο ένα τάση για φέτος το καλοκαίρι, με ολόλευκα sneakers και ένα απλό crop μαύρο φουτεράκι.

undefined

Φαίη Σκορδά κολάν

Η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μετά την καραντίνα εμφανίστηκε πιο αδυνατισμένη από ποτέ! Ο λόγος; Αυτό το ρόφημα που έπινε για δυο εβδομάδες! Όλες οι λεπτομέρειες εδώ!