Άλλος άνθρωπος ο Πρόδρομος - «Έμεινε» η Ελένη όταν τον είδε

Έχει αλλάξει πολύ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άλλος άνθρωπος ο Πρόδρομος - «Έμεινε» η Ελένη όταν τον είδε

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης, φιναλίστ της πρώτης σεζόν του Big Brother στην Ελλάδα, έχει αλλάξει τελείως. Σήμερα το μεσημέρι έκανε σύνδεση με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η παρουσιάστρια "έμεινε" μόλις τον είδα μιας και είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος.

Πρόκειται για έναν από τους παίκτες του γνωστού ριάλιτι που είχαν μείνει στην ιστορία, με το χιούμορ του και τον χαρακτήρα του μέσα στο σπίτι. Ο Πρόδρομος, 19 χρόνια μετά, έχει αφήσει τις μεγάλες πόλεις και έχει μετακομίσει στο αγαπημένο του νησί, τη Σκόπελο.

Σήμερα το μεσημέρι, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έκανε ζωντανή σύνδεση με την Σκόπελο και ο ρεπόρτερ της, είχε δίπλα του τον Πρόδρομο, ο οποίος χάρισε ένα μεγάλο χαμόγελο στην παρουσιάστρια. Μόλις τον είδε η Ελένη Μενεγάκη, αφού τον εξέτασε λίγο, γύρισε και του είπε «ίδιος είσαι»!

Μιας και είπαμε ωστόσο για την Ελένη Μενεγάκη, δείτε και τη δημόσια αναφορά που έκανε στην κόρη της, Μαρίνα.

Ο Πρόδρομος με μπόλικη δόση χιούμορ, έπιασε την κοιλιά του και απάντησε στην γνωστή παρουσιάστρια: «Ευχαριστώ».

Πρόδρομος  Big Brother

Αφού έκανε τη σύνδεση με τον Πρόδρομο, η Ελένη Μενεγάκη συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής της

Πριν από λίγο καιρό, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε στους τηλεθεατές της, πως αυτή πρόκειται να είναι η τελευταία της χρονιά στην ελληνική τηλεόραση. Η απόφαση της να αποχωρήσει προσωρινά, ήρθε μετά από μήνες που κυκλοφορούσαν φήμες σχετικά με την καριέρα της στο κανάλι.

Εξαιρετικά συγκινητικό ήταν και το στιγμιότυπο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, ο οποίος δε δίστασε να βάλει τα κλάματα. Δείτε εδώ το απίστευτο σκηνικό.

Έτσι λοιπόν, η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει σιγά σιγά να αποχαιρετά τους συνεργάτες της έναν έναν. Σειρά σήμερα είχε ένας άνθρωπος που εντάχθηκε στο δυναμικό της εκπομπής της φέτος, ωστόσο η συνεργασία τους αποδείχθηκε πάρα πολύ καλή.

Αναφερόμενη στον αγαπημένο της σκηνοθέτη, Νίκο Αγγελόπουλο, η Ελένη Μενεγάκη είπε συγκινημένη: «Είσαι καταπληκτικός σκηνοθέτης! Σ’ αγαπώ και σε χάρηκα έστω και λίγο».

Ελένη Μενεγάκη αποχώρηση