Δήμος Βερύκιος: Συγκράτησε με δυσκολία τα δάκρυα του - Η αποκάλυψη για την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά

Μεγάλη συγκίνηση στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δήμος Βερύκιος: Συγκράτησε με δυσκολία τα δάκρυα του - Η αποκάλυψη για την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά

Με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυα του ο Δήμος Βερύκιος σήμερα το πρωί στον αέρα του Happy Day, όταν έκανε μια αποκάλυψη για την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά. Όπως τον ακούσαμε να λέει, περνάει πολύ δύσκολα.

Ο Δήμος Βερύκιος, εμφανώς συγκινημένος, αποκάλυψε «Σας αποχαιρετώ λέγοντας ότι σήμερα έχει γενέθλια ένα αγαπημένο πρόσωπο που πέρυσι πάτησε τα 80. Μόνο που φέτος περνάει δύσκολα, πολύ δύσκολα, δίνει τη δική του μάχη. Αν και φοβάμαι ότι δεν μπορεί τώρα πια να εισπράξει την αγάπη μας, θα του πω μόνο… αγάντα αγαπημένε μας. Αγαπημένε μου... Όχι, δεν θα ξανακλάψω. Καλημέρα».

Δήμος Βερύκιος Δημήτρης Κοντομηνάς υγεία

Επίσης συγκινημένη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Επειδή κατάλαβα ποιον εννοείς, κι εγώ στέλνω την αγάπη μου και την αμέριστη εκτίμησή μου. Και ελπίζω να την εισπράττει με οποιονδήποτε τρόπο εκείνος ξέρει και μπορεί».

Δείτε τι έλεγαν οι τελευταίες πληροφορίες για την υγεία του Δημήτρη Κοντομηνά.

Η Βικιπαίδεια "πέθανε" τον Δημήτρη Κοντομηνά λίγες εβδομάδες πριν την αποκάλυψη για την υγεία του

Όπως έχει συμβεί με πολλούς Έλληνες celebrities, πλέον και ο Δημήτρης Κοντομηνάς έχει πέσει θύμα αυτού του κακόγουστου αστείου που κάνει η Βικιπαίδεια, μιας και μέσα από τα στοιχεία που παρέθεσε στην google, δείχνει πως πέθανε στις 24 Μαρτίου του 2020.

Η ιστορία αυτή με τα στοιχεία της Βικιπαίδεια κρατάει εδώ και χρόνια και έτσι δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση ένας άνθρωπος σαν τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Όπως έκαναν λοιπόν πριν λίγο καιρό με τη Δέσποινα Βανδή, έτσι και τώρα, τα στοιχεία της Βικιπαίδεια κάνουν λόγο για το θάνατο του γνωστού επιχειρηματία, με ημερομηνία την 24η Μαρτίου του 2020.

Δημήτρης Κοντομηνάς στοιχεία wikipedia

Το πρόβλημα υγείας του Δημήτρη Κοντομηνά

Θυμίζουμε πως ο Δημήτρης Κοντομηνάς πριν από λίγο καιρό διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μιας και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Συγκεκριμένα, νοσηλεύτηκε σε σουίτα του νοσοκομείου Υγεία για κάποιες βδομάδες. Αυτές τις κρίσιμες ώρες που έδινε μια δύσκολη μάχη ήταν συνεχώς δίπλα του η κόρη του Μαρία και ο γαμπρός του Αριστοτέλης Τζιαμπίρης.

Η εισαγωγή του Δημήτρη Κοντομηνά στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητη μετά την επιστροφή του από την Αμερική, όταν παρουσίασε προβλήματα υγείας. Τις πρώτες ημέρες, τα προβλήματα δεν ήταν σοβαρά και ο επιχειρηματίας έμεινε στο Κτήμα της Βαρυπόμπης, έχοντας όμως δίπλα του, σε 24ωρη βάση αποκλειστική νοσοκόμα και γιατρό σε «επιφυλακή».

Όταν διαπιστώθηκε η επιδείνωση της υγείας του κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου οι γιατροί παρέλαβαν έναν «βαρύ» ιατρικό φάκελο. Έκαναν μια τιτάνια προσπάθεια ώστε να ανακάμψει ο πολύ επιβαρυμένος οργανισμός του Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος εκτός των οργανικών προβλημάτων παρουσίαζε και μια νοητική εξασθένηση.

Η Μαρία Κοντομηνά και ο σύζυγος της έφεραν γι' αυτό τον λόγο από την Αμερική με καθαρά συμβουλευτικό ρόλο τον Βασίλη Κολιάτσο, καθηγητή Παθολογίας, Νευρολογίας και Ψυχιατρικής στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins της Βαλτιμόρης.