Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τα μηνύματα στο Instagram της

Τι είπε στους τηλεθεατές της;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για τα μηνύματα στο Instagram της

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει μία άτυπη ανακοίνωση προς τους τηλεθεατές της, με την ίδια να αναφέρεται συγκεκριμένα στα μηνύματα που της στέλνουν στο Instagram καθημερινά.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει μία εξαιρετική σχέση με τους τηλεθεατές της, μετά από την μακροχρόνια πορεία της στην τηλεόραση. Ταυτόχρονα, έχει και έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram, με αποτέλεσμα να δέχεται καθημερινά χιλιάδες μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Χαμός είχε γίνει στο Instagram της Ελένης Μενεγάκη με την πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από την τηλεόραση. Δείτε εδώ το συγκινητικό μήνυμα που είχε στείλει.

Σήμερα λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τους followers της που δεν απαντάει και να ξεκαθαρίσει πως σε κάθε περίπτωση διαβάζει τα μηνύματα που της στέλνουν.

Αυτή ήταν η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη για το Instagram

«Καλησπέρα σας αγαπημένοι μου στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, που μπορεί να μην το λέω συχνά αλλά εδώ σας έχω… στο μυαλό μου μη νομίζετε… καταρχήν σας διαβάζω στα σχόλιά σας στο instagram κι ας μας χωρίζουν ώρες πολλές… δεν έχει σημασία ο καθένας μας επικοινωνεί την ώρα που θέλει και τον βολεύει».

Ελένη Μενεγάκη Instagram

Στη χθεσινή της εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε το ταξίδι της με τον Μάκη Παντζόπουλο

Δεν είναι συχνές οι φορές κατά τις οποίες, η αγαπημένη παρουσιάστρια μιλάει δημόσια για την οικογένειά της και συγκεκριμένα για τον Μάκη Παντζόπουλο. Τον τελευταίο καιρό ωστόσο έχει αποφασίσει να ανοιχτεί λίγο παραπάνω στους τηλεθεατές της και έτσι συχνά κάνει αναφορές στην προσωπική της ζωή.

Χθες, με αφορμή ένα ρεπορτάζ που έκανε η εκπομπή της για δύο εκπληκτικά νησιά στις Σποράδες, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε πως είχε επισκεφθεί την Αλόνηησο και τη Σκόπελο για 15 μέρες και είχε περάσει εκπληκτικά.

Νωρίτερα στην εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη είχε πει μία ατάκα που έφερε σε δύσκολη θέση τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Δείτε εδώ το επικό σχόλιο της!

Αυτό είναι το ταξίδι που έκανε η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο

«Είναι ένα θεσπέσιο νησί με υπέροχες θάλασσες και εκπληκτικό φαγητό που με είχε εντυπωσιάσει…» τόνισε η Ελένη Μενεγάκη!

Και πρόσθεσε: «Πραγματικά είναι ένα μαγικό μέρος. Τελευταία φορά που πήγα ήταν πριν πέντε χρόνια και πέρασα φανταστικά. Καθίσαμε από 15 μέρες σε Αλόννησο και Σκόπελο. Άλλο πράγμα. Το ευχαριστήθηκα! Χάρηκα που γνώρισα αυτό το νησί. Είναι ένα μέρος που έχω ξεχωρίσει και το αγαπάμε πολύ… και είναι άλλου είδους διακοπές και όπως καταλαβαίνετε έχω και εγώ τις προτιμήσεις μου.»!

Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος