Άγριο ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά: «Εγώ και ψωμί να μην είχα να φάω…»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Άγριο ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά: «Εγώ και ψωμί να μην είχα να φάω…»

Άγριο ξέσπασμα είχε η Ρούλα Κορομηλά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Εγώ και ψωμί να μην είχα να φάω τους γονείς μου θα τους είχα κοντά μου», έγραψε η παρουσιάστρια στην ανάρτηση της.

Ένα μεγάλο θέμα και πολύ ευαίσθητο έθιξε σήμερα μέσα από το προσωπικό της προφίλ η Ρούλα Κορομηλά! Η παρουσιάστρια απάντησε σε όλους αυτούς που της στέλνουν μηνύματα σχετικά με τους γονείς τους που για τους δικούς τους λόγους τους έχουν βάλει στο γηροκομείο.

Η Ρούλα ξέσπασε στην ανάρτηση της λέγοντας: Ήρεμα σας λέω. Όταν μου στέλνετε πολλά μηνύματα γεμάτα τύψεις ενοχές και άπειρες δικαιολογίες γιατί «παρκάρετε» τους γονείς σας στα γηροκομεία να ξέρετε ότι νευριάζω πάρα πολύ και αδυνατώ να σας κατανοήσω. Πείτε ότι θέλετε. Εγώ και ψωμί να μην είχα να φάω τους γονείς μου θα τους είχα κοντά μου. Άλλωστε κάνουν παιδιά και για να τους φροντίσουν όταν είναι ανήμποροι! Αυτό»!

Σε ένα από τα μηνύματα της, είχαν ραγίσει καρδιές τα λόγια της, τα οποία συνόδευαν ένα βίντεο από τα παλιά. Δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση:

Ρούλα Κορομηλά Instagram

Πριν λίγες ημέρες η Ρούλα Κορομηλά συγκλόνισε με το αντίο της

To δικό της συγκινητικό δημόσιο «αντίο» έστειλε η Ρούλα Κορομηλά στον Σωτήρη Τσιόδρα. Ο λοιμωξιολόγος που κάθε ημέρα για 72 ημέρες μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά στις 18:00 μας ενημέρωναν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κορωνοϊού, ανακοίνωσαν πως σταματούν.

Το απόγευμα της Τρίτης ήταν, όταν ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσαν το τέλος της καθημερινής τους τηλεοπτικής παρουσίας μέσα από τις συχνότητες όλων των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών.

Με αφορμή το «αντίο» του Σωτήρη Τσιόδρα που τους συγκίνησε όλους, η Ρούλα Κορομηλά θέλησε να του στείλει το δικό της μήνυμα, μέσα από μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στο λογαριασμό της στο Twitter.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία του και έγραψε: «Ευχαριστούμε σας είπαμε; Ε! Σας ευχαριστούμε θερμά».

Ρούλα Κορομηλά αποχαιρέτησε τον Σωτήρη Τσιόδρα Instagram

Να πούμε πως συγκίνηση «πλημμύρισε» το Twitter με το «αντίο» που είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας. Δείτε εδώ όλα τα tweets.