Δούκισσα Νομικού: Στάθηκε δίπλα από τη μητέρα της και στο πρόσωπο είναι σαν... δίδυμες

Έχουν απίστευτες ομοιότητες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Στάθηκε δίπλα από τη μητέρα της και στο πρόσωπο είναι σαν... δίδυμες

Η Δούκισσα Νομικού έχει τεράστια αδυναμία στην οικογένεια της και θέλει να περνάει μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί, αφού έχει ένα αυξημένο πρόγραμμα καθημερινά και δεν βρίσκει πολύ χρόνο. Ωστόσο, την ημέρα του Αγίου Πνεύματος φαίνεται πως την πέρασε μαζί και με τη μητέρα της. Δημοσίευσε φωτογραφία τους, όπου στάθηκε δίπλα της και είναι σαν δίδυμες.

Η Δούκισσα Νομικού λατρεύει την μητέρα της και όποτε μπορούν περνούν μαζί πολλές όμορφες στιγμές, αφού εκτός από μαμά και κόρη, είναι και φίλες και τα συζητάνε όλα. Όποτε θέλει να πάριε μια απόφαση η παρουσιάστρια - μοντέλο, πάντα παίρνει την γνώμη της.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν, η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με τη μαμά της και πάθαμε πλάκα με τις απίστευτες ομοιότητες που έχουν στο πρόσωπο τους.

Εκτός από τα μάτια, που της Δούκισσας είναι γαλάζια σαν του μπαμπά της, όλα τα υπόλοιπα είναι ολόιδια! Αδυναμία ωστόσο η Δούκισσα Νομικού έχει και στον κούκλο αδερφό της. Δείτε τον.

Η Δούκισσα Νομικού κάνει τις διακοπές της μαζί με τη μητέρα της και δημοσίευσε και φωτογραφία της με μαγιό

Μια απίστευτη φωτογραφία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Δούκισσα Νομικού. Το μοντέλο - παρουσιάστρια πόζαρε φορώντας ένα κατακόκκινο μικροσκοπικό μαγιό και είδαμε πως είναι το σώμα της χωρίς φίλτρα και ρετούς.

Η Δούκισσα Νομικού, διαθέτει άψογες αναλογίες και μας το απέδειξε. Μπορεί να έχει αποκτήσει δυο παιδάκια και μάλιστα, την κορούλα της πρόσφατα, ωστόσο έχει καταφέρει να χάσει όλα τα κιλά που είχε πάρει κατά τη διάρκεια της κύησης και να γίνει και πάλι... κορμάρα.

Το καλοκαίρι για την ίδια ξεκίνησε και ήδη απολαμβάνει τις πρώτες της στιγμές στην παραλία.Πριν από λίγες ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφίες της και «τρέλανε» το Instagram.

Πόζαρε στο εξοχικό της σπίτι με θέα το απέραντο γαλάζιο, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από το απίστευτο σώμα της. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Δούκισσα Νομικού τους «τρέλανε» όλους. Δείτε την μόνο με το σεντόνι της στο σπίτι.