Μελίνα Ασλανίδου: Η τυχαία συνάντηση με παίκτη του Survivor και η κοινή φωτογραφία

Δεν περιμέναμε με τίποτα να συναντηθεί με αυτό το πρόσωπο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μελίνα Ασλανίδου: Η τυχαία συνάντηση με παίκτη του Survivor και η κοινή φωτογραφία

Μια τυχαία συνάντηση είχε η Μελίνα Ασλανίδου με έναν αγαπημένο παίκτη του Survivor, ο οποίος είχε βγει και νικητής στο ριάλιτι, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο. Στα social media μάλιστα, δημοσίευσαν μια κοινή τους φωτογραφία.

Η τραγουδίστρια εδώ και πολύ καιρό μένει μόνιμα στην Κρήτη μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος κατάγεται από το νησί. Μπορεί να μην έχει εγκαταλείψει το τραγούδι και να συνεχίζει να μας χαρίζει επιτυχίες, ωστόσο, λόγω του έρωτα μένει εκτός Αθηνών από επιλογή της.

Μετά το τέλος της καραντίνας η Μελίνα Ασλανίδου κάνει τις βόλτες της στο όμορφο νησί. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, έπεσε πάνω σε έναν παίκτη του Survivor και έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος από την όμορφη Σκιάθο, βρέθηκε στο νησί της Κρήτης και συνάντησε την τραγουδίστρια. Δείτε ωστόσο, το μήνυμα όλο νόημα που είχε στείλει.

Μελίνα Ασλανίδου Survivor

Λίγο πριν την συνάντηση που είχε με τον παίκτη του Survivor είχε συγκλονίσει με το μήνυμα της για την Χάρις Αλεξίου

Πολλοί συνάδελφοί της στενοχωρημένοι από την απόφαση που πήρε, μιλούν για το μύθο Χαρούλα Αλεξίου στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα.

Έτσι και η Μελίνα Ασλανίδου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να αποχαιρετήσει την Χαρούλα Αλεξίου από το χώρο του τραγουδιού εκφράζοντας τον θαυμασμό της. «Η Χαρούλα της καρδιάς μας… Εγκαταλείπει το τραγούδι λένε οι τίτλοι και εγώ σκέφτομαι , το τραγούδι όμως δεν την εγκαταλείπει ποτέ, είναι συνυφασμένο με την ψυχή της… Δείτε και το βίντεο της που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Υποκλίνομαι στην αρχοντιά σου… Μεγάλη ευγνωμοσύνη και βαθειά υπόκλιση Χάρις Αλεξίου της καρδιάς μας… Σ αγαπώ απέραντα…», έγραψε χαρακτηριστικά η Μελίνα Ασλανίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε την ανάρτηση της: