Βάσω Λασκαράκη: Έκανε την πρώτη της απόδραση μετά την καραντίνα - Στο χωριό του Σουλτάτου

Παρέα τους και η μικρή Εύα!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Βάσω Λασκαράκη: Έκανε την πρώτη της απόδραση μετά την καραντίνα - Στο χωριό του Σουλτάτου

Η Βάσω Λασκαράκη έκανε την πρώτη της απόδραση μετά την καραντίνα και πήγε στο χωριό του συζύγου της Λευτέρη Σουλτάτου. Οι δυο τους αποφάσισαν να ξεφύγουν λίγο και να απολαύσουν την ζέστη και τον καλό καιρό.

Το ζευγάρι ζει τις πιο όμορφες στιγμές στη σχέση του, όπως άλλωστε βλέπουμε και από τις αναρτήσεις που ανεβάζουν καθημερινά στους λογαριασμούς τους στα social media. Οι δυο τους μετά την καραντίνα, παρέα με την μικρή Εύα κάνουν βόλτες εκτός σπιτιού, αλλά περνάνε όμορφα και μέσα στο σπίτι τους.

Τώρα λοιπόν που άνοιξαν οι «δρόμοι» για τα νησιά βρήκαν ευκαιρία να φύγουν. Το ζευγάρι και η Εύα πήγαν στον αγαπημένο τους προορισμό. Αυτός δεν είναι άλλος από το χωριό του γνωστού σεφ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Βάσω Λασκαράκη Εύα παιδί

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

Ωστόσο, πολλά ήταν τα δημοσιεύματα και οι φήμες που ήθελαν την Βάσω Λασκαράκη να παίρνει την δική της εκπομπής στον ALPHAtv, όμως όπως φαίνεται για φέτος το καλοκαίρι θα μείνει εκτός τηλεόρασης και θα απολαύσει τις διακοπές της με την οικογένεια της. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: 3 χρόνια μετά τον χωρισμό από την Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε για την κόρη τους ότι..

3 χρόνια μετά τον χωρισμό με την Βάσω Λασκαράκη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, αποκάλυψε τι ήταν το πρώτο που του είπε η κόρη του όταν έμαθε πως θα τραβήξουν, πια, ξεχωριστούς δρόμους.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το βράδυ της Τετάρτης εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, και μίλησε για όλους και για όλα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη για τον χωρισμό με την Βάσω Λασκαράκη και η αποκάλυψη

«Είναι κάτι που δεν θα ήθελα να μου συμβεί, εντάξει; Γιατί είμαι και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οπότε δεν θα ήθελα να μπλέξω σε μια τέτοια συνθήκη. Βέβαια, οι εποχές αλλάζουν και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, οπότε δεν έχει ουσιαστικά σημασία ο χωρισμός αλλά το τι συμβαίνει μετά τον χωρισμό. Μετά το χωρισμό με τη Βάσω το πράγμα ήταν πολύ ομαλό και με πολύ μεγάλη κατανόηση και πάντα με άξονα τη μικρή. Οπότε δεν είχαμε κανένα θέμα.

Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι, το σημαντικό είναι τι θα πεις στο παιδί. Σκέψου μια σχέση, είτε η γυναίκα, είτε ο άντρας να έκανε πλύση εγκεφάλου κάθε μέρα στο παιδί, είτε για την επόμενη σχέση του μπαμπά ή της μαμάς. Θα ήταν πολύ μεγάλο μπέρδεμα στο κεφάλι του παιδιού, θα έπαιρνε πολύ διαφορετικά ερεθίσματα. Άσχετο με το πώς νιώθει ο ένας για τον άλλον, αν έχουν χωρίσει καλά ή άσχημα, το παιδί είναι πάνω από όλα. Πήραμε κάποιες συμβουλές από ειδικούς, αλλά πάντα πρέπει να προσαρμόζεις τα πράγματα, σύμφωνα με τη δικιά σου περίπτωση. Δεν υπάρχει ένας παγιωμένος κανόνας», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Μάλιστα, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αν του έκανε κάποια ερώτηση η κόρη του για τον χωρισμό του από την Βάσω Λασκαράκη και αν κάποια στιγμή ήρθε σε αμηχανία, εκείνος απάντησε: «Μου είχε πει η κόρη μου μια ατάκα “μπαμπά γιατί χωρίσατε; Ήσασταν ωραίο ζευγαράκι”. Κατευθείαν στο μυαλό μου πήγε, που το έχει ακούσει; που το είδε; Μου έκανε εντύπωση. Έτσι και αλλιώς τα παιδιά σε αιφνιδιάζουν ανά πάσα στιγμή».

Να υπενθυμίσουμε πως ο ηθοποιός διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του αφού αγόρασε νέα μεζονέτα με την αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού! Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες

Βάσω Λασκαράκη: Μιλάει για τον Τσιμιτσέλη 3 χρόνια μετά