Η απίστευτη κίνηση του Λευτέρη Σουλτάτου προς την Βάσω Λασκαράκη

Στιγμές από τις διακοπές τους στην Κρήτη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η απίστευτη κίνηση του Λευτέρη Σουλτάτου προς την Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κρήτη μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο, ο οποίος αποφάσισε να την πειράξει για λίγο και έτσι έκανε μία πραγματικά απίστευτη κίνηση που "τρέλανε" την αγαπημένη ηθοποιό.

Το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει να περνάει υπέροχες στιγμές. Έχοντας αφήσει προσωρινά στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, οι δυο τους περνούν μοναδικά το κάθε λεπτό στο νησί.

Αυτή ήταν η κίνηση του Λευτέρη Σουτλάτου στην Βάσω Λασκαράκη

Σαν μικρά παιδιά, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουτλάτος, παίζουν και απολαμβάνουν ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι. Να σημειώσουμε πως οι δυο τους, πέρασαν μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, όπως όλοι μας, μιας και αναγκάστηκαν να "παγώσουν" προσωρινά τις δουλειές τους.

Τώρα, με την καραντίνα να αποτελεί μόνο μία ανάμνηση, το ζευγάρι βρίσκεται στην Κρήτη και δείχνει πως δεν θα αφήσει ούτε ένα λεπτό να πάει χαμένο. Σήμερα το πρωί, η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagam, μία τρομερή φωτογραφία από μία φάρσα που της έκανε ο σύζυγός της.

Συγκεκριμένα, της έριξε στο κούτελο ένα βελάκι με βεντούζα και η ηθοποιός πήρε την πιο αστεία γκριμάτσα.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος Κρήτη

Φωτογραφίες από το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου στην Κρήτη

Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε για την Βάσω Λασκαράκη και τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο! Μετά το τέλος των γυρισμάτων του Έρωτας Μετά, οι δυο τους πήραν κατευθείαν το πλοίο κι έφυγαν για Κρήτη! Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κάποιες φωτογραφίες από το σπίτι τους και το μόνο σίγουρο είναι πως έχουν απίστευτη θέα!

Πριν από μερικές μέρες κατέφθασαν στο αγαπημένο τους νησί η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος και η ηθοποιός μιας και είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media ενημέρωσε τους followers της μέσα από story.

Το ζευγάρι θα κάτσει εκεί για το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού αφού η ηθοποιός δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις να εκκρεμούν μιας και η συνεργασία της με τον ALPHA τελικά ναυάγησε, δείτε εδώ τον λόγο.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου στην Κρήτη

Βάσω Λασκαράκη διακοπές με τον λευτέρη Σουλτάτο

Βάσω Λασκαράκη Κρήτη