Νέες φωτογραφίες από το σπίτι του Σουλτάτου - Λασκαράκη στην Κρήτη! Απίστευτος κήπος

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Νέες φωτογραφίες από το σπίτι του Σουλτάτου - Λασκαράκη στην Κρήτη! Απίστευτος κήπος

Νέες φωτογραφίες από το σπίτι του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσω Λασκαράκη στην Κρήτη. Θα πάθετε πλάκα με τον απίστευτο κήπο τους. Το ζευγάρι περνάει όμορφες και χαλαρές στιγμές μακριά από την Αθήνα.

Το ζευγάρι ζει τις πιο όμορφες στιγμές στη σχέση του, όπως άλλωστε βλέπουμε και από τις αναρτήσεις που ανεβάζουν καθημερινά στους λογαριασμούς τους στα social media. Οι δυο τους μετά την καραντίνα, παρέα με την μικρή Εύα κάνουν βόλτες εκτός σπιτιού, αλλά περνάνε όμορφα και μέσα στο σπίτι τους.

Τώρα λοιπόν που άνοιξαν οι «δρόμοι» για τα νησιά βρήκαν ευκαιρία να φύγουν. Το ζευγάρι και η Εύα πήγαν στον αγαπημένο τους προορισμό. Αυτός δεν είναι άλλος από το χωριό του γνωστού σεφ στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μάλιστα ανεβάζουν και στιγμές από εκεί στα social media τους και το σπίτι τους είναι πραγματικά υπέροχο. Ο κήπος τους πραγματικά θα σε ξετρελάνει.

Μάλιστα έχουν και μια αιώρα σε αυτόν και διασκεδάζουν το βράδυ με την παρέα τους.

Δείτε την ανάρτηση:

Σουλτάτος - Λασκαράκη κήπος

Ωστόσο, πολλά ήταν τα δημοσιεύματα και οι φήμες που ήθελαν την Βάσω Λασκαράκη να παίρνει την δική της εκπομπής στον ALPHAtv, όμως όπως φαίνεται για φέτος το καλοκαίρι θα μείνει εκτός τηλεόρασης και θα απολαύσει τις διακοπές της με την οικογένεια της. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Η απίστευτη κίνηση του Λευτέρη Σουλτάτου προς την Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κρήτη μαζί με τον Λευτέρη Σουλτάτο, ο οποίος αποφάσισε να την πειράξει για λίγο και έτσι έκανε μία πραγματικά απίστευτη κίνηση που "τρέλανε" την αγαπημένη ηθοποιό.

Το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει να περνάει υπέροχες στιγμές. Έχοντας αφήσει προσωρινά στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, οι δυο τους περνούν μοναδικά το κάθε λεπτό στο νησί.

Αυτή ήταν η κίνηση του Λευτέρη Σουτλάτου στην Βάσω Λασκαράκη

Σαν μικρά παιδιά, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουτλάτος, παίζουν και απολαμβάνουν ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι. Να σημειώσουμε πως οι δυο τους, πέρασαν μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, όπως όλοι μας, μιας και αναγκάστηκαν να "παγώσουν" προσωρινά τις δουλειές τους.

Τώρα, με την καραντίνα να αποτελεί μόνο μία ανάμνηση, το ζευγάρι βρίσκεται στην Κρήτη και δείχνει πως δεν θα αφήσει ούτε ένα λεπτό να πάει χαμένο. Σήμερα το πρωί, η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagam, μία τρομερή φωτογραφία από μία φάρσα που της έκανε ο σύζυγός της.

Συγκεκριμένα, της έριξε στο κούτελο ένα βελάκι με βεντούζα και η ηθοποιός πήρε την πιο αστεία γκριμάτσα.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος Κρήτη