Πάολα: Ανέβηκε στην πίστα και της κάλυψαν τα πόδια τα πανέρια - Δημιούργησε πανικό

Έλαμπε στην πρεμιέρα της με τον Νίκο Κουρκούλη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάολα: Ανέβηκε στην πίστα και της κάλυψαν τα πόδια τα πανέρια - Δημιούργησε πανικό

Μετά από πολλούς μήνες, και πολλές δυσκολίες, η Πάολα κατάφερε να κάνει πρεμιέρα στο Teatro και επικράτησε χαμός. Όταν ανέβηκε στην πίστα η τραγουδίστρια, τα πανέρια που πέταξαν οι θαμώνες, κάλυψαν τα πόδια της, αφού με τα τραγούδια της έκανε πανικό.

Μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη, μετά από μια επιτυχημένη συνεργασία που είχαν το χειμώνα στο «Vogue Club» της Θεσσαλονίκης, συνεχίζουν φέτος το καλοκαίρι στην Αθήνα.

Η χημεία που έχει μεταξύ του το δίδυμο είναι απίστευτη, για αυτό και καταφέρνουν κάθε φορά να διασκεδάζουν το κοινό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τα τραγούδια τους και μεγάλες επιτυχίες που έχει αγαπήσει ο κόσμος.

Πάολα Teatro

Νίκος Κουρκούλης Πάολα

Αδιανόητη αμηχανία στο πλατό του Mega. Η Πάολα μπέρδεψε τον Χατζηνικολάου με τον Ευαγγελάτο. Δείτε εδώ.

Η Πάολα ανέβηκε στην πίστα και τις κάλυψαν τα πόδια τα πανέρια

Η Πάολα είναι μια από τις πιο επιτυχημένες Ελληνίδες τραγουδίστριες και σημειώνει τεράστια επιτυχία με κάθε της τραγούδι. Χθες το βράδυ, με το που ανέβηκε στην πίστα και ξεκίνησε να τραγουδά, τα πανέρια ήταν τόσα πολλά που πέταξαν οι θαμώνες, που δεν φαινόντουσαν τα πόδια της.

Πάολα πρεμιέρα

Πανικό η Πάολα εκτός από την πίστα θα κάνει και στον ρόλο της... ηθοποιού

Ανατροπή για την Πάολα, αφού από τραγουδίστρια θα την δούμε σε ρόλο ηθοποιού; Που θα την δούμε να παίζει; H αποκάλυψη έγινε στη «Φωλιά των Κου Κου». Δεν φαντάζεστε που θα πρωταγωνιστήσει.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή θα έχουμε μια μεγάλη επιστροφή στο σινεμά. Η ταινία «I Love Karditsa» που κυκλοφόρησε το 2009 στους κινηματογράφους ετοιμάζεται να κάνει μεγάλη επιστροφή φέτος με πολύ γνωστά ονόματα.

Η Πάολα μάλιστα θα είναι μια από αυτούς που θα παίξουν στη ταινία. Εκτός από την γνωστή τραγουδίστρια θα δούμε και την Δανάη Παππά στον πρώτο της κινηματογράφικο ρόλο, τον Χάρη Ρώμα μετά το Καφέ της Χαράς, αλλά και άλλα ακόμα πολλά γνωστά ονόματα.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον χρόνο στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Δείτε το βίντεο:

Μιας και είπαμε ωστόσο για την Πάολα, δείτε εδώ την κόρη της, η οποία έχει μεγαλώσει και έχει γίνει μία κούκλα!