Γιάννης Μάρκου: Ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα αποκαλύπτει - «Έχω ήδη προχωρήσει τη ζωή μου»

Έκανε νέες δηλώσεις που θα συζητηθούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιάννης Μάρκου: Ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα αποκαλύπτει - «Έχω ήδη προχωρήσει τη ζωή μου»

Ο Γιάννης Μάρκου, ο πρώην σύντροφος της Τζούλιας Νόβα έκανε νέες δηλώσεις μετά το χωρισμό του. Βέβαια, σε αυτές έκανε και μερικές αποκαλύψεις. Όπως έκανε γνωστό, μετά το χωρισμό τους, έχει προχωρήσει τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» και δεν δίστασε να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Γιάννης Μάρκου Γιάννης Μάρκου χωρισμός

«Ισχύει ότι η Τζούλια επέλεξε να χωρίσουμε. Είχαμε μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων. Το ενδεχόμενο επανασύνδεσης θα το δείξει ο χρόνος. Μετά από τόσα χρόνια σχέσης δεν κάνεις πρόταση γάμου έτσι όπως το περίμενε, την κάνεις με συζήτηση, συζήτηση είχε γίνει. Αν κάνει μια σοβαρή σχέση θα χαρώ, δε θα νιώσω πικρία, τη Τζούλια την αγαπάω σαν άνθρωπο, δεν τη βλέπω σαν σύντροφο. Έχω ήδη προχωρήσει τη ζωή μου, δεν έχω κάνει ακόμα σχέση αλλά θα προχωρήσω σε σχέση, είναι νωρίς ακόμα. Φλερτάρω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μάρκου μεταξύ άλλων.

Να σημειώσουμε πως θέση στο χωρισμό της Τζούλιας Νόβα και του Γιάννη Μάρκου, είχε πάρει και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Δείτε τι είχε πει.

Ωστόσο, εκτός του Γιάννη Μάρκου, έχει και η Τζούλα Νόβα προχωρήσει στη ζωή της;

Μία πολύ "καυτή" αποκάλυψη έγινε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», σχετικά με την Τζούλια Νόβα, και το νέο πρόσωπο που έχει στη ζωή της, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το τέλος της σχέσης, της πανέμορφης Τζούλιας Νόβα. Σήμερα το μεσημέρι, η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού έδωσε νέα στοιχεία γύρω από το συμβάν.

Συγκεκριμένα, ειπώθηκε πως η Τζούλια Νόβα έχει ήδη βρει νέο έρωτα, με τον οποίο έχει πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Από τη μεριά του, και ο Γιάννης Μάρκου μίλησε για τον χωρισμό τους. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Αυτό είναι το νέο πρόσωπο στη ζωή της Τζούλιας Νόβα

Σύμφωνα με την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται και τον Κώστα Τσουρό, η Τζούλια Νόβα η οποία λατρεύει τα extreme sports, εθεάθη μαζί με «έναν άνδρα που κάνει και ο ίδιος extreme sports, είναι ένας άνθρωπος που είχε beach bar σε παραλία της ανατολικής Αττικής, είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ ωραίος, όπως μου έχουν μεταφέρει, και γεμάτος τατουάζ, κάνει παρά πέντε, κατεβαίνει φαράγγια και σε συνδυασμό με αυτό που είπε ο Γιάννης Μάρκου ότι θυμήθηκε ότι της αρέσουν τα extreme sports, υπάρχει μια φιλολογία πως ενδεχομένως να είναι αυτοί οι δυο πλέον μαζί».

Τζούλια Νόβα χωρισμός