Νίκος Μουτσινάς: Συνεργάτης του με δική του εκπομπή στο Mega; Φεύγει από το Καλό Μεσημεράκι;

Έριξε τηλεοπτική «βόμβα» το Πρωινό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: Συνεργάτης του με δική του εκπομπή στο Mega; Φεύγει από το Καλό Μεσημεράκι;

Ένα πρόσωπο - έκπληξη από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα πάρει δική του εκπομπή στο Mega και θα φύγει από το Καλό Μεσημεράκι; Το Πρωινό έριξε μια τηλεοπτική «βόμβα» σήμερα το πρωί;

Όπως ανέφερε ο Άρης Καβατζίκης, φήμες και δημοσιεύματα θέλουν την Δανάη Μπάρκα να παρουσιάζει στο Mega μια πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή. Στο πλευρό της μάλιστα, θα έχει έναν συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά.

Συγκεκριμένα, θα παρουσιάσει την εκπομπή μαζί με τον Φίλιππο Ιωάννου η όπως θα το βρείτε στα social media Fipster. «Έχει ακουστεί αυτό, δεν ξέρω αν είναι αλήθεια…», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Νίκος Μουτσινάς Fipster Καλό Μεσημεράκι

Από την πλευρά της ωστόσο, η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως από ότι άκουσε η Δανάη Μπάρκα θα είναι στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και έχουν κάνει πολλά ραντεβού. Ωστόσο, ένας συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά, είναι σίγουρο πως φεύγει από την εκπομπή του. Δείτε εδώ το όνομα του.

Δυσάρεστες εξελίξεις για το Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι

Ανατροπές και εκπλήξεις κάθε λίγο και λιγάκι στα τηλεοπτικά δρώμενα. Δυστυχώς, σήμερα μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω κάποιες δυσάρεστες εξελίξεις όσον αφορά το Καλό Μεσημεράκι και τον αγαπημένο μας παρουσιαστή Νίκο Μουτσινά.

Η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και όλα τα κανάλια ετοιμάζονται να κάνουν αλλαγές για να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό! Ένα από αυτά είναι και ο ΣΚΑΙ. Μέχρι στιγμής το πλάνο για το Νίκο Μουτσινά συγκεκριμένα ήταν απλά κάποιες μικρές αλλαγές στην ομάδα του πίσω από τις κάμερες, κάποιες προσθέσεις θα λέγαμε καλύτερα για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο. Ωστόσο, πριν από λίγο έμαθα και κάτι άλλο.

Ποιες οι δυσάρεστες εξελίξεις στον ΣΚΑΙ για την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, "Καλό Μεσημεράκι"

Όπως μου μετέφερε πηγή μου, εκτός από τον συνεργάτη που θα χάσει - δείτε εδώ ποιος φεύγει - ο Νίκος Μουτσινάς ενδέχεται να μείνει και χωρίς πλατό αφού το Mega που βρίσκεται σε αναζήτηση στούντιο για να στεγάσει τις ψυχαγωγικές του εκπομπές φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να νοικιάσει τις εγκαταστάσεις των στούντιο Άλφα όπου και γυρίζεται η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Άσχημα νέα για το Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΙ

Να τονίσω, βέβαια, πως τίποτα δεν έχει κλείσει οριστικά.