"Έσπασε" τη σιωπή της η Τζούλια Νόβα και "κάρφωσε" τον Γιάννη Μάρκου - «Να κρατήσει αποστάσεις γιατί...»

Πέταξε απίστευτα καρφιά και έκανε αποκαλύψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Τη σιωπή της "έσπασε" μιλώντας στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη, η Τζούλια Νόβα. Αναφέρθηκε στον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου και τις φήμες που ακολούθησαν περί σχέσης της με πρόσωπο που ασχολείται με extreme sports και τον... "κάρφωσε".

«Καμία σχέση. Ζευγάρι αυτή τη στιγμή δεν είμαι με κανέναν. Είμαι ένα ελεύθερο κορίτσι», δηλώνει και προσθέτει: «Παρέα όμως κάνω με κάποιον έτσι όπως τον περιγράφουν. Πολλή παρέα, αλλά είμαστε φίλοι. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο κάνουμε παρέα εδώ και τρεις μήνες. Με έχει στηρίξει πάρα πολύ σε όλο αυτό που πέρασα και περνάω ακόμα με τον Γιάννη, αλλά είμαστε μόνο φίλοι».

Η Τζούλια Νόβα δεν διστάζει, μάλιστα, να αποκαλύψει από πού ξεκίνησαν οι φήμες περί νέας σχέσης: «Κατά την άποψή μου, από τον Γιάννη, γιατί όλο αυτό το χρονικό διάστημα, όσο ήμασταν με τη συγκεκριμένη παρέα, είχε “φαγωθεί” για το συγκεκριμένο άτομο».

Η ίδια αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς είναι οι σχέσεις της με τον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου λέγοντας: «Μέχρι πριν από μία εβδομάδα ήμασταν λίγο περίεργα. Είχε βγάλει πολύ αρνητική αντίδραση. Δεν ήμασταν τόσο καλά. Βέβαια, πριν από τρεις ημέρες βρεθήκαμε, πήγα από το σπίτι για να δω τα σκυλάκια μου, αλλά και να πάρω κάτι πράγματα που ήθελα. Και, ευτυχώς, βλέπω ότι σιγά-σιγά έχει αρχίσει και το παίρνει απόφαση και καταφέραμε έπειτα από τόσο καιρό να μιλήσουμε λίγο πιο ήρεμα και φιλικά».

H Τζούλια Νόβα σχολίασε επίσης τις δηλώσεις που έχει κάνει ο πρώην σύντροφός της σε τηλεοπτικές εκπομπές μετά τον χωρισμό τους. «Η αλήθεια είναι ότι στον μόνο άνθρωπο που έκανε κακό με τις δηλώσεις του ήταν στον εαυτό του. Αυτή είναι η άποψή μου, γι’ αυτό και όταν πήγα από το σπίτι τού είπα να προσπαθήσει να μη μιλάει. Να κρατήσει κάποιες αποστάσεις, γιατί δεν κάνει καλό στην εικόνα του». - Δείτε εδώ τι είχε δηλώσει ο Γιάννης Μάρκου και μας είχε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Τζουλιά Νόβα: Η πρώτη εμφάνιση μετά τον χωρισμό με «καυτό» μίνι - Ποιον είχε μαζί της;

Η Τζούλια Νόβα έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά τον χωρισμό και στο πλευρό της είχε μια πολύ καλή της φίλη. Η ίδια χαλαρή και ευδιάθετη περπάτησε στην Γλυφάδα, ενώ φορούσε αθλητικά ρούχα και είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε κοτσίδες.

Το μοντέλο χαλαρό και ευδιάθετο περπάτησε στην Γλυφάδα, ενώ φορούσε αθλητικά ρούχα και είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε κοτσίδες.

Η ίδια περπάτησε την Τρίτη και είχε συντροφιά της μια καλή της φίλη. Μάλιστα σε κάποια στιγμή κάθισαν να ξεκουραστούν και φάνηκε να λένε τα νέα τους.

Από τη μεριά του, και ο Γιάννης Μάρκου μίλησε για τον χωρισμό τους. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Τζουλιά Νόβα

Τζουλιά Νόβα χωρισμός