Ελένη: Η φωτογραφία μετά το τέλος της εκπομπής και το μήνυμα για την αποχώρηση της

Τι έγραψε για το τέλος της από τον Alpha;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη: Η φωτογραφία μετά το τέλος της εκπομπής και το μήνυμα για την αποχώρηση της

Μετά το τέλος της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία της, από το πλατό του Alpha. Το μήνυμα που συνόδευσε τη λεζάντα της, αφορούσε την αποχώρηση της.

Η παρουσιάστρια μετά από περίπου 30 χρόνια στο χώρο της παρουσίασης, πήρε την απόφαση να κάνει ένα διάλειμμα και να αφιερωθεί στην οικογένεια της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Έτσι λοιπό, την Τετάρτη είναι η τελευταία της εκπομπή και σίγουρα θα είναι γεμάτη με συγκινητικές στιγμές και αποχαιρετισμούς.

Σήμερα, αφού τελείωσε η εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της και έγραψε στην λεζάντα «Δυο μερες μονο ... που ελεγε και το τραγουδι». Έτσι θα πει αντίο ο ALPHA στην Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη φωτογραφία Instagram

Ελένη: Τα μηνύματα που δέχεται αχάραγα στο κινητό της - Τα αποκάλυψε στην εκπομπή της

Οριστικοί τίτλοι τέλους πέφτουν για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη την Τετάρτη 1 Ιουλίου. Πριν μας πει «αντίο» μάλιστα, θέλησε να δείξει στον αέρα μερικά από τα μηνύματα που δέχεται αχάραγα.

Η παρουσιάστρια πήρε την απόφαση να αφιερώσει χρόνο στην οικογένεια της και στα πράγματα που δεν κατάφερε να κάνει όσα χρόνια βρίσκεται στο χώρο της τηλεόρασης.

Η ίδια είναι αρκετά συναισθηματικά φορτισμένη στις τελευταίες της εκπομπές. Ειδικά την Παρασκευή, αποκαλύπτοντας μάλιστα τον λόγο.

Σήμερα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές τα μηνύματα που δέχεται αχάραγα από τους συνεργάτες της.

«Σας λέω κάθε ημέρα ότι μιλάω αχάραγα με τα παιδιά. Εδώ τώρα δεν φαίνεται καλά, αλλά θα σας το δείξω από το κινητό. Αααα φαίνεται εδώ. Αναστάσιος Τεργιάκης. Καλημέρα. Δύο και σήμερα έμειναν Ελένηηηη… 7:26 το πρωί. Δεν επικοινωνούμε 7 παρά πια. Το κατεβάσαμε στο 7:30. Τάσο δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, μία και τελειώσαμε» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη και κατευθύνθηκε προς τον συνεργάτη της.