Ο Μιχάλης Κουϊνέλης αποκαλύπτει για το The Voice - «Δεν θα το ξεναέκανα γιατί...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Μιχάλης Κουϊνέλης αποκαλύπτει για το The Voice - «Δεν θα το ξεναέκανα γιατί...»

Στην εφημερίδα Secret και τη Σπυριδούλα Τριάντου μίλησε ο Μιχάλης Κουϊνέλης και αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του, αλλά και στη προσωπική του ζωή, και συγκεκριμένα για την Ήβη Αδάμου και την κόρη τους. Από την άλλη τι αποκάλυψε για το The Voice;

Ο τραγουδιστής και συνθέτης μάλιστα, ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του στο The Voice και το ενδεχόμενο να συμμετείχε για ακόμη μια φορά στην κριτική επιτροπή.

Για αυτό το λόγο ο Μιχάλης Κουϊνέλης δεν θα ξαναέκανε το The Voice

«Δε θα ξαναέκανα το The Voice. Ήταν δυο πολύ καλές χρονιές. Κάποια πράγματα πρέπει να μένουν όπως ήταν και στο μυαλό του κόσμου. Αν ήταν κάτι άλλο και μου άρεσε, θα το συζητούσα» εξηγεί και συνεχίζει:

Μιχάλης Κουϊνέλης The Voice

«Πρώτα κάνω κάτι επειδή μου αρέσει και μετά για τα χρήματα. Δόξα τω Θεώ, με παίρνουν τηλέφωνο για δουλειές στην τηλεόραση. Προφανώς θεωρούν ότι ταιριάζω σε αυτό που σκέφτονται... Στην προκειμένη φάση, είμαι σε κατάσταση αναμονής, εξετάζω πράγματα και καταστάσεις και αν νιώσω με κάτι καλά, θα το κάνω» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Να σημειώσουμε πως έχει μεγαλώσει πολύ η κόρη του Μιχάλη Κουινέλη και της Ήβη Αδάμου και είναι ίδια ο μπαμπάς της! Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης έγραψε τραγούδι για τον κορωνοϊό - Πρέπει να το ακούσεις

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης των Stavento έγραψε ένα τραγούδι για τον κορωνοϊό, εμπνευσμένο από τις μέρες που διανύουμε, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και για τις δύσκολες ημέρες που διανύουν πολλές χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρέπει να το ακούσεις.

Το «Για να θυμάμαι» γράφτηκε τη Κυριακή 12 Απριλίου 2020, εν μέσω κορωναϊου στην Ελλάδα. Εκφράζει σκέψεις και συναισθήματα, αγωνίες και απορίες.

«Κάποια τραγούδια δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Τα λένε όλα από μόνα τους» αναφέρει και καταθέτει σήμερα Μεγάλη Πέμπτη στο διαδίκτυο το τραγούδι με τίτλο «Για να θυμάμαι». Το τραγούδι αυτό θα είναι το τελευταίο στο επερχόμενο album των STAVENTO που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

«Γράφτηκε για να μην ξεχάσουμε! Γράφτηκε για να θυμόμαστε για πάντα όλα όσα ζούμε, όλα όσα μάθαμε, όλα όσα ακούσαμε και είδαμε, όλα αυτά που κρατάει βαθιά μέσα του ο καθένας μας από μια τέτοια εμπειρία ζωής» αναφέρει ο Μιχάλης Κουϊνέλης στέλνοντας σε όλους τις ευχές του για τις ημέρες.

Ακούστε το τραγούδι στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, πιο ερωτευμένοι από ποτέ ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Ήβη Αδάμου. Μάλιστα, μας δείχνουν πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη τους