Εύη Καραγιάννη: Μιλάει ανοιχτά για τον Κώστα Βουτσά - «Μετά το θάνατο του δεν υπάρχει καμία επικοινωνία...»

Έκανε αποκαλύψεις για πρώτη φορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εύη Καραγιάννη: Μιλάει ανοιχτά για τον Κώστα Βουτσά - «Μετά το θάνατο του δεν υπάρχει καμία επικοινωνία...»

Η Εύη Καραγιάννη μίλησε ανοιχτά στο περιοδικό Λοιπόν για τον Κώστα Βουτσά. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως οι άνθρωποι της οικογένειά του έχουν κρατήσει αποστάσεις από την ίδια μετά τον θάνατό του.

Αυτά αποκάλυψε η Εύη Καραγιάννη για τον Κώστα Βουτσά

Ο Κώστας Βουτσάς ήθελε -και το κατάφερε-όλη την οικογένεια του ενωμένη, τις πρώην συντρόφους του και τα παιδιά του. Εσύ κρατούσες απόσταση από αυτό;

Δεν είχα κρατήσει ποτέ απόσταση. Είμαι αυτή που τον φρόντισα σε φοβερό βαθμό, όλα τα χρόνια ήταν άψογα περιποιημένος, είχε έρωτα, αγάπη, φαγητό, είχε νοσοκομείο, γιατί ήταν ένας ευπαθής και δυνατός άνθρωπος παράλληλα, αλλά η υγεία του ήταν επιρρεπής σε διάφορα θέματα.

Είχε χρόνια κλονισμένη υγεία, ήταν ήρωας, τα ξεπερνούσαμε, μπαίναμε βγαίναμε στα νοσοκομεία. Παρείχα πάρα πολλή φροντίδα σ' αυτόν και στην οικογένεια του. Απλώς όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν να κρατήσουν κάποιες αποστάσεις ου αυτοί το θέλουν, εγώ κρατάω 10 αποστάσεις περισσότερο.

Η Αλίκη Κατσαβού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο του αγαπημένου Κώστα Βουτσά. Ωστόσο, κάποια στιγμή δεν άντεξε και πλάνταξε στο κλάμα

Συμβιβάστηκες με τις αποφάσεις των άλλων;

Ναι, έτσι έπρεπε να κάνω, ως κυρία και ως άνθρωπος.

Εύη Καραγιάννη Κώστας Βουτσάς

Μετά το θάνατο του, άλλαξε κάτι στη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων από την οικογένεια του, το πένθος σας έφερε πιο κοντά;

Ως προς εμένα; Όχι, απολύτως, καθόλου, δεν υπάρχει καμία επικοινωνία, δεν έκανε κανένας τίποτα και δεν με αφορά, δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου, θέλω όλοι να είναι καλά.

Το παιδί μου δεν το «δηλητηρίασα». Επίσης, ο Κώστας κράτησε μια θαυμάσια σχέση με τον πατέρα του Άνθιμου κι ήταν ιδανικό για να μεγαλώσει και να τον αγαπούν δύο μπαμπάδες μαζί. θέλω να κρατάω την απόσταση και τη διακριτικότητα μου, έτσι όπως πρέπει, αναλόγως συνθηκών. Σέβομαι τους ανθρώπους κι απαιτώ κι εγώ τον ίδιο σεβασμό.

Κώστας Βουτσάς: Η Εύη Καραγιάννη «σπάει» τη σιωπή της μετά το θάνατο του - «Κάνεις δεν ξέρει ότι...»

Η Εύη Καραγιάννη, η πρώην σύντροφος του Κώστα Βουτσά, «έσπασε» τη σιωπή της μετά το θάνατο του και μίλησε ανοιχτά για τα συναισθήματα της, αλλά και το λόγο που χώρισαν.

Η ηθοποιός σε δηλώσεις που πραγματοποίησε, αποκάλυψε πως δεν ήταν δική τους απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή.

«Κλαίγαμε όταν χωρίσαμε. Κανείς δεν ξέρει την αλήθεια, γιατί ποτέ δεν μίλησα». Η αινιγματική ανάρτηση της Εύης Καραγιάννη για τον χωρισμό της από τον Κώστα Βουτσά ανακάτεψε την «τράπουλα», αφήνοντας απορίες και ερωτήματα για την πραγματική αιτία που τους έκανε να χωρίσουν.

Σε μια περίοδο που τα media ασχολούνται με τα κληρονομικά θέματα ανάμεσα στις κόρες και στη χήρα του αείμνηστου ηθοποιού, η τρίτη κατά σειρά πρώην σύζυγός του και μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της.

«Ήταν μια αγάπη γλυκιά και αληθινή. Ένας μεγάλος έρωτας. Πρώτη Ιουνίου 1999. Μια κοινή πορεία ζωής δεκαπέντε χρόνων. Ήσουν ο σύντροφος, ο σύζυγος, ο γλυκός πατέρας, ο μεγαλόκαρδος, ο έξυπνος, ο πρακτικός, ο δάσκαλος, ο ηθοποιός. Μεγάλωσες τον Άνθιμό μου σαν δικό σου παιδί και σ' ευχαριστώ.

Ωστόσο, δείτε και την απίστευτη ανάρτηση της κόρης του, με την εγγονή του η οποία τον αναγνώρισε στην τηλεόραση και χοροπηδούσε από τη χαρά της. Θα σας συγκινήσει.

Κώστας Βουτσάς Εύη Καραγιάννη χωρισμός

Είχες την καλύτερη σχέση με τον βιολογικό πατέρα του Άνθιμου, Τιμόθεο. Αυτό και μόνο λέει πολλά» έγραψε η Εύη Καραγιάννη στη σελίδα της στο facebook, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το μυστήριο του γάμου τους.

«Καθαρόαιμο αρσενικό, παλαιάς κοπής» τον χαρακτήρισε, περιγράφοντας έναν μυθικό έρωτα στο πλευρό του Κώστα Βουτσά. «θα ήθελα πολύ να μοιραστώ με τις φίλες μου τα καθημερινά σου γράμματα, τα λουλούδια σου, την αγάπη σου, τον έρωτά σου

Αμέτρητα γραπτά, αμέτρητος ο έρωτάς σου. Η αγάπη μας. Όλα θα είναι κάποια στιγμή σε διάθεση...» συνέχισε, αφήνοντας την αποκάλυψη για τον επίλογο της ανάρτησής της. Ωστόσο, αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια μέσα από την εντατική.

Η αποκάλυψη της Εύης Καραγιάννη για το χωρισμό της από τον Κώστα Βουτσά

«Κλαίγαμε όταν χωρίσαμε και ο καθένας πήρε άλλους δρόμους, σεβαστούς. Κανείς δεν ξέρει την αλήθεια, γιατί ποτέ δεν μίλησα. Όμως εμείς δεν το θέλαμε. Προσεύχομαι να είναι αναπαυμένη η ψυχή σου στην αγκαλιά του Κυρίου. Θα σ' αγαπώ πάντα. Ο Ανθιμος και εγώ σ' αγαπάμε..».

Πηγή: Espresso