Κάτια Ταραμπάνκο: Ποζάρει topless και... θα σου «κόψει» την ανάσα

Μοίρασε... εγκεφαλικά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Ταραμπάνκο: Ποζάρει topless και... θα σου «κόψει» την ανάσα

Πρόκειται να σου «κόψει» την ανάσα η Κάτια Ταραμπάνκο με την φωτογραφία της, όπου την είδαμε να ποζάρει topless στον φωτογραφικό φακό.

Το μοντέλο που κέρδισε τον δεύτερο κύκλο του GNTM, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, εντυπωσιακές φωτογραφίες από διάφορες φωτογραφίσεις που πραγματοποιεί μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Πριν λίγες ώρες ωστόσο, δημοσίευσε μια topless φωτογραφία της, η οποία μοίρασε εγκεφαλικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H Κάτια Ταραμπάνο, αναστατώνει με κάθε ανάρτηση της, ενώ σε λίγες ημέρες πρόκειται να αναστατώσει και μέσα από εκπομπή του ΣΚΑΙ στην οποία θα συμμετέχει. Δείτε εδώ.

Κάτια Ταραμπάνκο φωτογραφία γυμνή

Μπορεί στη φωτογραφία, η Κάτια Ταραμπάνκο να ποζάρει με μαύρα μαλλιά, ωστόσο τα έχει αλλάξει και έχει γίνει άλλος άνθρωπος στο πρόσωπο. Δείτε την τεράστια αλλαγή εδώ.

Η Κάτια Ταραμπάνκο πόζαρε... topless και προκάλεσε εγκεφαλικά

Η Κάτια Ταραμπάνκο ανέβασε μία εξαιρετικά αποκαλυπτική φωτογραφία στο Instagram, στην οποία δε δίστασε να τα "πετάξει" όλα και να μείνει τοπλες! Όπως μπορείτε να καταλάβετε, η εκρηκτική φωτογραφία της νικήτριας του GNTM, προκάλεσε μερικά εγκεφαλικά.

Έτσι από τη μέρα που αναδείχθηκε νικήτρια του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων του Star, η Κάτια Ταραμπάνκο φροντίζει να ενημερώνει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τις τελευταίες δουλειές της, ενώ μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τις τρομερές φωτογραφίες της.

Στο μεταξύ πρόσφατα έγινε γνωστό το τέλος της σχέσης της με τον Γιώργο Λάγιο. Σας έχουμε εδώ όλο το σχετικό ρεπορτάζ!

Μία από αυτές ήταν και η πιο πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε, στην οποία την βλέπουμε ξαπλωμένη πάνω σε ένα πιάνο, να φοράει μόνο το καλσόν της. Η ασπρόμαυρη φωτογραφία της άναψε μερικές φωτιές μιας και το εκρηκτικό μοντέλο ήταν σκέτη "κόλαση"!

Τα likes έπεσαν βροχή μόλις ανέβασε η Κάτια την εν λόγω φωτογραφία και όχι άδικα, αφού πρόκειται για μία πολύ προσεγμένη και καλαίσθητη δουλειά.

Κάτια Ταραμπάνκο instagram