Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Πήγε κομμωτήριο και βγήκε αγνώριστη - Δείτε το νέο της μαλλί

Έκανε τεράστια αλλαγή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Πήγε κομμωτήριο και βγήκε αγνώριστη - Δείτε το νέο της μαλλί

Η Τζωρτζέλα Κόσιοβα αποφάσισε εν όψη διακοπών να κάνει μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της και πλέον κυκλοφορεί αγνώριστη στους δρόμους της Αθήνας με κοντό αγορέ μαλλί! Ναι, ναι καλά διαβάσατε πήγε στο κομμωτήριο και βγήκε άλλος άνθρωπος!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία και προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στους διαδικτυακούς της φίλους.

«New look από τα χεράκια της παιδικής μου φίλης @elli.breda, την ευχαριστώ πολύ!!! Στον υπέροχο χώρο της», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τζωρτζέλα Κόσιαβα.

Τζωρτζέλα Κόσιαβα νέο μαλλί

Και μιας και αναφερόμαστε σε αλλαγές, η Υβόννη Μπόσνιακ θέλησε να πειραματιστεί κι εκείνη με το μαλλί της κι έγινε ξανθιά! Δείτε την εδώ!

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Τι δείχνει η ζυγαριά! Από 96 κιλά έφτασε τα...

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα έχει χάσει πολλά κιλά και πραγματικά έχει γίνει αγνώριστη. Η δημοσιογράφος πήρε την απόφαση να αδυνατίσει για λόγους υγείας και τα κατάφερε, αφού από 96 κιλά που έδειχνε η ζυγαριά της, τώρα έχει φτάσει πολύ κάτω.

Η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου, είχε αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής πως ακολούθησε μια συγκεκριμένη διατροφή, όχι για λόγους εμφάνισης, αλλά για θέματα τα οποία αφορούσαν την υγεία της.

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα είχε πει αρχικά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Σας έχω επιθυμήσει Κατερίνα μου, όλους, όλα τα παιδιά και κάτω στο πλατό και το κοντρόλ, τους τεχνικούς, τους συναδέλφους. Πριν ξεκινήσει αυτή η ιστορία με τον κορωνοϊό θυμάσαι εγώ έλειπα γιατί αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα με την υγεία μου παθολογικό και χρειάστηκε για 20 ημέρες να πάρω ισχυρή αντιβίωση. Για αυτό το λόγο έπρεπε να μείνω στο σπίτι μέχρι αυτή η φλεγμονή να φύγει». Δείτε και την ανακοίνωση του Open για την παρουσιάστρια

Αυτό τον αριθμό δείχνει η ζυγαριά της Τζωρτζέλας Κόσιαβα

Τζωρτζέλα Κόσιαβα διατροφή κιλά

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου την είχε ρωτήσει επίσης, πόσα κιλά έχει χάσει, με την Τζωρτζέλα να απαντάει: «Σύνολο έχω χάσει 30 κιλά. Ήμουν 94 και τώρα πλέον είμαι 64. Λόγω διατροφής. Κάνω συγκεκριμένη διατροφή από τον Σεπτέμβριο για αυτό τον λόγο, όχι για θέμα εμφάνισης. Εγώ με την καραντίνα υπό άλλες συνθήκες το ψυγείο θα αναστέναζε. Δεν είναι θέμα εμφάνισης, είναι θέμα υγείας και κάνω μια συγκεκριμένη διατροφή. Με λίγα λόγια έχω κόψει τα λιπαρά γιατί έτρωγα πολύ ζάχαρη εγώ. Αυτό ήταν το θέμα» είπε η ίδια στον αέρα της εκπομπής.