Στιγμές ευτυχίας για την Σάσα Σταμάτη: "Περιμένουμε μωράκι, είναι μπέμπης"

Ευχάριστα νέα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για την Σάσα Σταμάτη:

Η Σάσα Σταμάτη ζει στιγμές απίστευτης ευτυχίας αφού σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε στο Happy Day το πρωί της Πέμπτης θα γίνει θεία αφού ο αδερφός της περιμένει ένα μωράκι, έναν μπέμπη!

Στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε η αγαπημένη Σάσα Σταμάτη κι εκτός από αυτή την αποκάλυψη έκανε δηλώσεις και για τα επαγγελματικά της!

«Θέλω να ανακοινώσω μέσα από το Happy Day που είναι μία ευχάριστη εκπομπή και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή αρέσουν αυτά ότι…»! και συνέχισε... «Θα γίνω θεία. Περιμένουμε μωράκι, μπέμπης! Περιμένουμε τον Γιάννη Σταμάτη junior»!

Περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε την Σάσα στη Μύκονο πιο εντυπωσιακή από ποτέ!

Σάσα Σταμάτη: Πάντρεψε τον αδερφό της - Φωτογραφίες από το γάμο

Τον αδερφό της, Παναγιώτη με την αγαπημένη του Ελένη, πάντρεψε η Σάσα Σταμάτη με πολιτικό γάμο στη Δημοτική Πινακοθήκη παρουσία λίγων αγαπημένων προσώπων. Τον γάμο τέλεσε η η αντιδήμαρχος Πειραιά (δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός) Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Ο γάμος του Παναγιώτη Σταμάτη, ο οποίο θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, έγινε λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου. Μάλιστα, η Σάσα, ήταν μάρτυρας στο γάμο μαζί με την μητέρα της νύφης.

Η λαμπερή παρουσιάστρια για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα άκρως εντυπωσιακό haute couture φόρεμά Celia 5226 και το είχε συνδυάσει με κοσμήματα Kaissaris

Οι φωτογραφίες από το γάμο του αδερφού της Σάσα Σταμάτη

Ο Παναγιώτης Σταμάτης και η αγαπημένη του Ελένη, έλαμπαν από ευτυχία. Η εγκυμονούσα ήταν εντυπωσιακή μέσα στο νυφικό φόρεμα της κρατώντας στο χέρι της την απίστευτη ανθοδέσμη από παιώνιες.

Στο γάμο παρευρέθηκαν η διευθύντρια του Βηmagazino και διευθύντρια πολιτισμού στο «Βήμα» Μαργαρίτα Σφέτσα, ο παρουσιαστής του Mega Θανάσης Φουσκίδης και ο ανιψιός της Σάσας και του Παναγιώτη Σταμάτη, και μικρότερος βουλευτής της ΝΔ στο υπόλοιπο Αττικής Βαγγέλης Λιάκος.

Πριν από λίγες ημέρες για μπάνιο στο Σούνιο πήγε η Σάσα Σταμάτη, θέλοντας. Ωστόσο, όλα τα βλέμματα έπεσαν στο κορμί της.

Σάσα Σταμάτη αδερφός γάμος

Σάσα Σταμάτη γάμος

Παναγιώτης Σταμάτης γάμος