Ιωάννα Μαλέσκου: Έβαλε "φωτιά" στο Instagram λίγο πριν έρθει στην Αθήνα

Η φωτογραφία με μαγιό που άφησε "ξερούς" τους followers της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Έβαλε

Λίγες μέρες πριν έρθει στην Αθήνα προκειμένου να αναλάβει τη δική της εκπομπή στο ΣΚΑΪ, η Ιωάννα Μαλέσκου αποφάσισε να προκαλέσει λίγο πανικό και να βάλει "φωτιές" στο Instagram με την εκρηκτική φωτογραφία με μαγιό που ανέβασε.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για το πρόσωπο των ημερών. Η Ιωάννα Μαλέσκου θα αποτελέσει το νέο "αίμα" στην ελληνική τηλεόραση, καθώς από Σεπτέμβρη θα τη δούμε σε ένα νέο πρότζεκτ μέσα από τη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι σε κάθε περίπτωση μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και αυτό φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση. Λίγο καιρό πριν κάνει το μεγάλο βήμα και έρθει στην Αθήνα για να ξεκινήσει μία νέα καριέρα στα μεγάλα κανάλια, θέλησε να απολαύσει για λίγο ακόμα τη θάλασσα και το καλοκαίρι.

Ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία εντυπωσιακή φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται με ένα ασπρόμαυρο ολόσωμο μαγιό και έκανε πανικό!

Φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό ανέβασε και η Τατιάνα Στεφανίδου και μας "τρέλανε"! Δείτε την εδώ!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου που έβαλε "φωτιά" στο Instagram

Ιωάννα Μαλέσκου: Είπε το «αντίο» στο Κρήτη TV - «Το πρότζεκτ μπορεί να αλλάξει...»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να πει το δικό της συγκινητικό «αντίο» στο Κρήτη TV. Λίγο πριν την μετακόμισή της στον ΣΚΑΪ, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως το πρότζεκτ στο οποίο θα συμμετέχει, θα είναι διαφορετικό από αυτό που έκανε μέχρι τώρα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου πήρε πριν από λίγο καιρό τη μεγάλη απόφαση να αφήσει πίσω της την Κρήτη και να έρθει στην Αθήνα, αναλαμβάνοντας μία νέα εκπομπή σε ένα μεγάλο κανάλι. Πολλοί τη διεκδίκησαν, μόνο ο ΣΚΑΪ ωστόσο κατάφερε να την κάνει τη δική του.

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε πολλά για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στο κανάλι του Φαλήρου, ωστόσο λέγεται πως πρόκειται να αναλάβει τη μεσημεριανή ζώνη. Δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για ένα πρόσωπο του ALPHA που πάει στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Αυτό είναι το «αντίο» που είπε στο Κρήτη TV η Ιωάννα Μαλέσκου

Μετά την τελευταία της εκπομπή, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της από το πλατό, και τη συνόδευσε με μία ιδιαίτερη λεζάντα, μέσα από την οποία θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της αλλά και το κοινό της, για τη στήριξη που της έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια.

«Ένας κύκλος ζωής έκλεισε και ένας νέος ανοίγει. Ευχαριστώ την ΚΡΗΤΗ TV για την εμπιστοσύνη της στα χρόνια συνεργασίας μας και τη στήριξή της στο νέο μου επαγγελματικό βήμα. Το "Καλό Μεσημέρι" σχημάτισε την Ιωάννα που γνωρίζετε, την Ιωάννα που αγαπάτε. Το ραντεβού μας θα ανανεωθεί, το πρότζεκτ μπορεί να αλλάξει, θα παραμείνει όμως πάντα ίδια η συνέπεια, η αξιοπρέπεια και ο σεβασμός προς όλους και όλες εσάς που με αγκαλιάζετε και με "βάζετε" στο σπίτι σας.! Σας ευχαριστώ! Τα λέμε σύντομα. Με αγάπη, Η Ιωάννα σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.