Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Εγκατέλειψαν το μαιευτήριο με το μωράκι τους - Η πρώτη τρυφερή ανάρτηση

Πηγαίνουν σπίτι με το νεογέννητο γιό τους

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Λένα Δροσάκη - Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Εγκατέλειψαν το μαιευτήριο με το μωράκι τους - Η πρώτη τρυφερή ανάρτηση

Την πρώτη τρυφερή ανάρτηση έκαναν Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η οποία μας δείχνει να αφήνουν πίσω το μαιευτήριο.

Όπως έχει γίνει προσφάτως γνωστό, το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο τους παιδί την περασμένη Τετάρτη και η ευτυχία τους δεν έχει όρια. Το μεσημέρι της Κυριακής λοιπόν η γλυκιά Λένα Δροσάκη πήρε το εξιτήριο και μαζί με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και το μωράκι τους ξεκίνησαν για το σπίτι τους, ως μία πανέμορφη πλέον οικογένεια.

Ο Αλέξανδρος φρόντισε να μας ενημερώσει με μία ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Instagram που ήταν ιδιαιτέρως τρυφερή.

Η τρυφερή ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη στο Instagram

μπουρδούμης μαιευτήριο

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Πάμε γιε μου! Αντάμα να γνωρίσουμε τον κόσμο, αντάμα να διαβούμε το κατώφλι του! Λένα αγάπη μου, στο πλάι μας κι εσύ, οι τρεις μαζί χέρι, χέρι!»

μπουρδούμης ανάρτηση

Δείτε την πρώτη φωτογραφία του μωρού τους εδώ!

Baby boom στην ελληνική showbiz! Γέννησε η Λένα Δροσάκη

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τη Λένα Δροσάκη και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση πως η αγαπημένη ηθοποιός γέννησε και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Καλώς όρισες αγόρι μας! Περιμέναμε τον ερχομό σου μαζί με τη μαμά σου @lenakidrs κι ήρθες και μας έκανες τρισευτυχισμένους!» έγραψε στη λεζάντα ο ηθοποιός. Δείτε εδώ τη μεγάλη συγκίνηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη όταν μίλησε για τη Λένα Δροσάκη.

Εμείς του ευχόμαστε να ζήσουν οι τρεις τους ευτυχισμένοι!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη παντρεύτηκαν πριν από λίγο καιρό

Το ζευγάρι τους έπιασε όλους απροετοίμαστους, καθώς η αναγγελία του γάμου τους - δείτε την εδώ - δεν είχε ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης Λένα Δροσάκη γάμος

Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, παντρεύτηκαν με κουμπάρους τη Βένια Καραγιάννη και τον Άγγελο Μπούρα.

Η είδηση του γάμου τους έγινε γνωστή μέσα από φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο Instagram. Την ανάρτηση έκανε η δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη έγραψε: «Τους παντρέψαμε και ποζάρουν οι κουμπάροι ! @angelosbouras Να μας ζήσουν @abourdoumis @lenakidrs #weddingday #family #friendship #happymoments».