Ανατροπή με την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανατροπή με την Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι έτοιμη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ελληνική τηλεόραση, ωστόσο όπως όλα δείχνουν έγινε μία μεγάλη ανατροπή με την εκπομπή που πρόκειται να αναλάβει σε λίγο καιρό στον ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια αφήνει πίσω της την Κρήτη και έρχεται στην Αθήνα, για να δοκιμάσει την τύχη της στα μεγάλα κανάλια και να μπει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης. Η Ιωάννα Μαλέσκου, συμφώνησε πριν από λίγο καιρό με τον ΣΚΑΪ, ωστόσο ακόμα δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για το κόσνεπτ το οποίο θα αναλάβει.

Όπως είχε γίνει γνωστό όμως, η εκπομπή θα ξεκινούσε στις 12 το μεσημέρι. Τα δεδομένα ανατράπηκαν, και η Ιωάννα Μαλέσκου, ανέλαβε νέα ζώνη στον ΣΚΑΪ.

Ιωάννα Μαλέσκου εκπομπή ΣΚΑΙ

Αυτή είναι η ανατροπή που συνέβη με την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου είναι αυτή που θα δίνει lead in στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Μετά τους «Αταίριαστους» η γνωστή σεφ θα αναλαμβάνει δράση στις 12 μ.μ, ενώ στις 12:20 και έως τις 2 η σκυτάλη θα περνά στη νεοφερμένη παρουσιάστρια.

Να σημειώσουμε πως τη θέση της Ιωάννας Μαλέσκου στο Κρήτη TV πήρε η Χριστιάνα Σκούρα και ο Λευτέρης Κουμαντάκης. Δείτε εδώ πώς σχολίασαν την παρουσιάστρια.

Τα μάζεψε από τον ALPHA και πάει ΣΚΑΙ, στην Μαλέσκου

Πληροφορίες μου, 100% επιβεβαιωμένες αναφέρουν πως σε θέση βοηθού αρχισυντάκτη στην εκπομπή της Κρητικιάς παρουσιάστριας θα βρίσκεται ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε την Παρασκευή μέσα από την εκπομπή Happy Day το τέλος του από το κανάλι του ALPHA.

Βασίλης Γρηγορόπουλος πάει στον ΣΚΑΙ από τον ALPHA

Εκτός από βοηθός αρχισυντάκτη θα διατηρεί και μια μικρή στήλη με χαρούμενες ειδήσεις, όπως έκανε και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Ωστόσο, να υπενθυμίσω πως πολλοί ακόμη άντρες έχουν κάνει δοκιμαστικά για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά... δεν έχει κλείσει κανείς από αυτούς μέχρι στιγμής. Το κανάλι ψάχνει ναι μεν άτομα αλλά... έχει και συγκεκριμένα κριτήρια για να κλείσει τις συμφωνίες του που... δυσκολεύουν όπως φαίνεται λίγο τα πράγματα!

Μεταξύ αυτών, να σημειωθεί πως η Ιωάννα Μαλέσκου μόλις εχθές τελείωσε οριστικά με την εκπομπή της στην Κρήτη Tv και το αντίο ήταν πολύ δακρύβρεχτο! Δείτε εδώ το βίντεο.