Σάσα Σταμάτη: Εντυπωσιακή με λουλουδάτο φόρεμά στην Μύκονο - Οι αποκλειστικές φωτογραφίες

Μόνο εδώ

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Σάσα Σταμάτη: Εντυπωσιακή με λουλουδάτο φόρεμά στην Μύκονο - Οι αποκλειστικές φωτογραφίες

Την Σάσα Σταμάτη εντόπισε και αποθανάτισε ο φακός του Youweekly στο νησί των ανέμων, τη Μύκονο. Φορώντας ένα υπέροχο και αέρινο λουλουδάτο φόρεμα έκανε τον περίπατό της στα στενά της Μυκόνου με καλοκαιρινό και ανάλαφρο αέρα.

Η Σάσα Σταμάτη μοιάζει εμφανώς ανανεωμένη και όμορφη και στοιχηματίζουμε πως το καλοκαίρι είναι η εποχή της!

Πιο όμορφη από ποτέ, η Σάσα βρίσκεται για διακοπές και χαλάρωση στο νησί και ηρεμεί ύστερα από ένα τηλεοπτικό χρόνο γεμάτο.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που μας "δώρισε" ο φακός του Youweekly με το λουλουδάτο φόρεμα στα στενά δρομάκια της πανέμορφης Μυκόνου.

Σάσα Σταμάτη

Για μπάνιο στο Σούνιο η Σάσα Σταμάτη - Το ολόσωμο μαγιό της αποκάλυψε τις απίστευτες αναλογίες της

Τέρμα δροσερή και όμορφη η Σάσα Σταμάτη με το υπέροχο φόρεμά της! Καλό υπόλοιπο διακοπών ευχόμαστε!

Με "καυτό" μίνι στη Μύκονο η Σάσα Σταμάτη - Τα δίμετρα πόδια της τράβηξαν όλα τα βλέμματα

Η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε στη Μύκονο και για ακόμα μία φορά κατάφερε να προκαλέσει πανικό με το "καυτό" μίνι που επέλεξε να φορέσει. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, τα δίμετρα πόδια της παρουσιάστριας τράβηξαν και πάλι όλα τα βλέμματα.

Περπατώντας στο πλευρό του αγαπημένου της φίλου, Κώστα Κάισαρη, η Σάσα Σταμάτη εντυπωσίασε, με ένα εμπριμέ μίνι φόρεμα που έβαλε, με αέρα από τη δεκαετία του 90.

Το look της αλλά και η μεγάλη αλλαγή στο σώμα της, αφού η γνωστή παρουσιάστρια είναι εμφανώς αδυνατισμένη, ήταν αυτά που έκαναν όλα τα φλας των φωτογράφων να πέσουν πάνω της. Μοναδική βέβαια ήταν και η εμφάνισή της με μαγιό. Δείτε εδώ φωτογραφίες.