Η σπαρακτική ανάρτηση της Λάουρα Νάργες για τον πατέρα της - «Μου λείπεις...»

Η συγκινητική φωτογραφία ανήμερα των γενεθλίων του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η σπαρακτική ανάρτηση της Λάουρα Νάργες για τον πατέρα της - «Μου λείπεις...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Λάουρα Νάργες έκανε μία πραγματικά σπαρακτική ανάρτηση για τον αγαπημένο της πατέρα, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή με σκοπό να πει πόσο πολύ της λείπει σήμερα που θα ήταν τα γενέθλιά του.

Η γνωστή παρουσιάστρια δε θα μπορούσε σε μία μέρα σαν αυτή να μην στείλει το δικό της ιδιαίτερο μήνυμα στον μπαμπά της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα χρόνια.

Η Λάουρα Νάργες, ανέβασε μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και τη συνόδευσε, με την πιο συγκινητική λεζάντα, η οποία εννοείται πως έκανε όλο το Instagram, να «λυγίσει».

Αυτή είναι η σπαρακτική ανάρτηση της Λάουρα Νάργες για τον πατέρα της

«Σήμερα θα είχες γενέθλια. Έχω ακόμα το κινητό σου αποθηκευμένο στις επαφές μου. Πόσο πολύ θα ήθελα να ακούσω τη φωνή σου. Θα ανάψω ένα κεράκι για σένα στην εκκλησία που, όπως ξέρεις, το κάνω πολύ συχνά. Ούτως η άλλως. Προτιμώ όμως την αγκαλιά σου. Happy Birthday, Daddy. I Miss You».

Λάουρα Νάργιες πένθος

Δείτε εδώ και ένα αδημοσίευτο βίντεο της Λάουρα Νάργες από το Survivor.

Λάουρα Νάργες: 3 χρόνια μετά το Survivor πιο αδύνατη από ποτέ - Φωτογραφίες απόδειξη

3 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τη συμμετοχή της Λάουρας Νάργες στο Survivor, και πλέον, η εκρηκτική παρουσιάστρια, δείχνει να είναι πιο αδύνατη από ποτέ. Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε και μία φωτογραφία που αποτελεί απόδειξη για τη μεγάλη απώλεια βάρους.

Η Λάουρα Νάργες δείχνει να ασχολείται πολύ με τον εαυτό της και με την εμφάνισή της. Έτσι, τον τελευταίο καιρό έχει αφοσιωθεί στο σώμα της και προσπαθεί να το κάνει όσο πιο αψεγάδιαστο γίνεται.

Όπως όλα δείχνουν, η πρώην παίκτρια του Survivor το έχει καταφέρει και με το παραπάνω. Η εμφάνισή της είναι πιο καλή από ποτέ και αυτό φάνηκε στις φωτογραφίες που ανέβασε από τις διακοπές της στην Σαντορίνη.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό, η ομάδα του Survivor 1 συναντήθηκε ξανά. Δείτε εδώ φωτογραφίες.

Αυτή είναι η φωτογραφία - απόδειξη που δείχνει πόσο αδύνατη είναι πλέον η Λάουρα Νάργες, 3 χρόνια μετά το Survivor

Λάουρα Νάργες κιλά