Το μήνυμα του Νίκου Μουτσινά «τρέλανε» το διαδίκτυο

Συνεχίζει τις αινιγματικές αναρτήσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το μήνυμα του Νίκου Μουτσινά «τρέλανε» το διαδίκτυο

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να στείλει ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα, το οποίο «τρέλανε» όλο το διαδίκτυο και όχι άδικα. Ο παρουσιαστής, για μία ακόμα φορά κατάφερε να αγγίξει πολύ ευαίσθητες χορδές.

Τις τελευταίες μέρες, ο παρουσιαστής έχει κάνει μερικές πολύ αινιγματικές αναρτήσεις μέσα από τις οποίες θέλει να εκφράσει τις σκέψεις του και να τις μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και χθες βράδυ, όταν αποφάσισε να ανεβάσει σε insta story, μία ατάκα που είδε στο Instagram, η οποία αφορά την συγχώρεση.

«Όταν συγχωρείς κάποιον, παίρνεις ως δώρο το μάθημα που πήρε από την εμπειρία σου, και απελευθερώνεις τον εαυτό σου από τα "δεσμά" αυτού του ανθρώπου και αυτής της εμπειρίας», έγραφε πάνω το μήνυμα που έστειλε ο Νίκος Μουτσινάς.

Νίκος Μουτσινάς ανάρτηση

Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, με την οποία προκάλεσε για ακόμα μία φορά, ρίγη συγκίνησης στους διαδικτυακούς του φίλους. Το δυνατό του μήνυμα άγγιξε πολύ κόσμο.

Μπορεί ο γνωστός παρουσιαστής να απολαμβάνει και με το παραπάνω τις καλοκαιρινές του διακοπές, φροντίζει ωστόσο σε κάθε περίπτωση να ενημερώνει τους followers του με φωτογραφίες και βίντεο αλλά και με συγκινητικά μηνύματα.

Αυτή τη φορά, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να εξηγήσει στους διαδικτυακούς του φίλους, πόσο σημαντικό είναι να αφιερώνουν χρόνο στον εαυτό τους και να απολαμβάνουν τις στιγμές που έχουν αποκλειστικά για εκείνους.

Η φωτογραφία του συγκέντρωσε ένα σωρό likes και σχόλια.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης

«Δεν θέλω να σας κουράσω με μεγάλο μήνυμα, απλά πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας. Ας μην είναι διακοπές. Ας είναι λίγος χρόνος μονοι σας στο σπίτι.
Ας είναι λίγο περπάτημα με την μουσική που σας αρεσει(αν με ρωτάς, πολύ κεφάτη και ανεβαστική μουσική).

Το κάνω και εγω και λειτουργεί..

Α! Και αν έχετε λίγα δευτερόλεπτα ακόμα, φερτε στο μυαλό σας κάτι που σας έκανε να γελάσετε πολύ στο παρελθόν...thank me later», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε ο Νίκος Μουτσινάς.