Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε κοντό σορτσάκι πάνω στο σκάφος και τα πόδια της χωρίς ρετούς... σοκάρουν

Έτσι είναι το κορμί της στα 50 της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου: Φόρεσε κοντό σορτσάκι πάνω στο σκάφος και τα πόδια της χωρίς ρετούς... σοκάρουν

Διακοπές με την οικογένεια της κάνει η Τατιάνα Στεφανίδου και όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες που μοιράζεται είναι πολύ ευτυχισμένη. Μια από τις φωτογραφίες που μας τράβηξε το ενδιαφέρον είναι, όταν πόζαρε πάνω στο σκάφος, φορώντας ένα κοντό σορτσάκι δείχνοντας μας τα απίστευτα πόδια της χωρίς ίχνος ρετούς και πάθαμε σοκ.

Η παρουσιάστρια μετά την αποχώρηση της από τον ΣΚΑΙ, απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Επισκέπτονται όσα περισσότερα νησιά μπορούν και κάνουν τις βουτιές τους στην θάλασσα.

Πριν λίγες ημέρες βρισκόντουσαν στο Μεγανήσι με το σκάφος τους και η Τατιάνα Στεφανίδου ,φορώντας ένα ριγέ σετ με στενή μπλούζα και σορτς, το οποίο αναδείκνυε άψογα το καλλίγραμμο κορμί της και τα πόδια της, "έκλεψε" για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις.

Η παρουσιάστρια μπορεί να είναι 50 χρονών και να έχει φέρει στον κόσμο 2 πανέμορφα παιδιά, ωστόσο διαθέτει άψογες αναλογίες. Δείτε εδώ όμως, πως περνάει τα βράδια της με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Τατιάνα Στεφανίδου σκάφος

Η πίσω όψη της Τατιάνας Στεφανίδου - Φωτογραφίες με μαγιό χωρίς ρετούς

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τατιάνα Στεφανίδου ανέβασε μερικές εντελώς άφιλτρες φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται ξεκάθαρη η... πίσω όψη της χωρίς ίχνος ρετούς. Η παρουσιάστρια δε συνηθίζει να ανεβάζει τέτοιες φωτογραφίες και σήμερα, μας εντυπωσίασε.

Εδώ και μερικές μέρες, η παρουσιάστρια βρίσκεται στα Επτάνησα μαζί με την οικογένειά της. Ως λάτρης των social media, έχει ανεβάσει μία σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις μαγευτικές διακοπές της και τα likes όπως είναι φυσικό, έχουν πέσει «βροχή»!

Η Τατιάνα Στεφανίδου, ανέβασε πριν από μερικές μέρες ένα στιγμιότυπο στο οποίο ποζάρει με ένα ολόσωμο μαγιό με βαθύ ντεκολτέ, ωστόσο σήμερα έκανε μία κίνηση που δεν περιμέναμε.

Συγκεκριμένα, βούτηξε στα καταγάλανα νερά της Ιθάκης και πόζαρε κάτω από το νερό με το λευκό της μπικίνι.