Η νέα ανακοίνωση της Πάολα - Τι θα συμβεί σε λίγες ημέρες ;

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η νέα ανακοίνωση της Πάολα - Τι θα συμβεί σε λίγες ημέρες ;

Μια νέα ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Πάολα και αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα για τα επαγγελματικά της φέτος το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται η τραγουδίστρια δεν απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, αλλά την αγάπη της για τη μουσική, καθώς έχει ξεκινήσει την θερινή περιοδεία της. Στο πλευρό της βρίσκεται ο Στέλιος Ρόκκος.

Μπορεί να μην είναι καθημερινή χρήστης των social media, ωστόσο η Πάολα, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ανακοινώσεις για τα επαγγελματικά της.

Χθες, η τραγουδίστρια ανάρτησε το νέο της προορισμό. Συγκεκριμένα σε λίγες ημέρες, στις 11/8 θα βρίσκεται με τον Στέλιο Ρόκκο στο Markiz, όπου θα χαρίσει στους θαμώνες μια πολύ όμορφη βραδιά. Να σημειώσουμε πως «σκοτώνονται» για μία θέση στο μαγαζί της Πάολα.

Έγινε η ανακοίνωση για την Πάολα

Μόλις πριν από λίγο, έγινε η ανακοίνωση που περίμεναν όλοι οι φανατικοί θαυμαστές της Πάολα, και τα νέα φαίνεται πως είναι πολύ ευχάριστα για την αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία συνεχίζει να «σαρώνει» με τις εμφανίσεις της.

Μπορεί στη διάρκεια της καραντίνας να αναγκάστηκε να "παγώσει" προσωρινά τις εμφανίσεις της, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, η Πάολα έχει επιστρέψει δυναμικά και δεν έχει σκοπό να χαραμίσει ούτε μία μέρα από το καλοκαίρι της.

Η τραγουδίστρια, το έχει ρίξει για τα καλά στη δουλειά, καθώς μετά το τέλος των εμφανίσεών της στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη - δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το εντυπωσιακό φινάλε - έχει ήδη ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία και δείχνει να είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ.

Σε λίγες μέρες, η Πάολα πρόκειται να εμφανιστεί στην Πάργα, μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο, και έτσι το μαγαζί στο οποίο θα εμφανιστεί θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στο Instagram, προκειμένου να ετοιμάσει το κλίμα και να καλέσει τον κόσμο στην λαμπερή βραδιά.