"Έσκασε" ανακοίνωση από την Μαρία Μπακοδήμου

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση έκανε η Μαρία Μπακοδήμου, αναρτώντας μια φωτογραφία της και γράφοντας ένα μακροσκελές κείμενο που αποκάλυπτε το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η παρουσιάστρια για ακόμη μια χρονιά θα βρίσκεται στο OPENtv με δική της εκπομπή η οποία θα είναι τελείως διαφορετική με τα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα στην ελληνική τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η Μαρία Μπακοδήμου έρχεται με την εκπομπή «Style me up» και το ανακοίνωσε και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την επίσημη φωτογραφία της.

«Πόσες φορές δεν έχουμε αδικήσει την εικόνα μας επιλέγοντας ρούχα που δεν μας ταιριάζουν, μακιγιάζ που δεν μας κολακεύει ή hairstyling που δεν είναι το ιδανικό για εμάς . Ή ακόμα πόσες φορές δεν μοιάζουμε καθηλωμένες-οι για χρόνια ίσως σε ένα στυλ μην τολμώντας να δοκιμάσουμε κάτι πιο φρέσκο; Το STYLE ME UP ΕΡΧΕΤΑΙ μαζί με τους καλύτερους στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς για να μας μάθουν να είμαστε η καλύτερη εικόνα μας. Γιατί η εικόνα έχει δύναμη. Ελάτε να παίξουμε με το στυλ, να μεταμορφωθούμε και να ανανεωθούμε! Σύντομα στο Open», έγραψε η Μαρία Μπακοδήμου στη λεζάντα της. Πριν βγει ωστόσο στον αέρα κάνει τις διακοπές της με μικροσκοπικό μπικίνι.

Η ανακοίνωση του OPENtv για την Μαρία Μπακοδήμου

Μόλις πριν από λίγο κυκλοφόρησε η επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή που πρόκειται να αναλάβει η Μαρία Μπακοδήμου στο Open. Ενώ όλα είναι έτοιμα για το Δικαστήριο Μόδας, έγινε μία ανατροπή την τελευταία στιγμή και άλλαξαν τα δεδομένα.

«To πιο συναρπαστικό παιχνίδι μόδας έρχεται στο OPEN

- Tι μπορείς να κάνεις μέσα σε λίγες ώρες;

  • Να αλλάξεις στυλ
  • Να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση.
  • Να κάνεις μια νέα αρχή!

Το Style Me Up, το νέο συναρπαστικό παιχνίδι μόδας που δίνει την ευκαιρία σε γυναίκες και άντρες να αναδείξουν τα δυνατά τους σημεία και να ανακαλύψουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, αλλάζοντας εντυπωσιακά την εμφάνισή τους, έρχεται στο OPEN τον Σεπτέμβριο.

Μαρία Μπακοδήμου εκπομπή Open

Στο Style Μe Up θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την ιστορία τους, αλλά και τον λόγο που θέλουν να αλλάξουν στυλ, εμπνέοντας την ομάδα των ειδικών που θα αναλάβει τη «μεταμόρφωσή» τους

Η Μαρία Μπακοδήμου, μαζί με μια επιτροπή καταξιωμένων επαγγελματιών από τον ευρύτερο χώρο της μόδας, υποδέχεται τηλεθεατές που θέλουν να ανανεώσουν την εικόνα τους και να αναγεννηθούν, ενισχύοντας τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή τους.

Δηλώσεις συμμετοχής στο stylemeup@tvopen.gr».

Η ανατροπή έχει να κάνει ακριβώς με το όνομα της εκπομπής, το οποίο δε θα είναι τελικά Δικαστήριο Μόδας, αλλά Style Me Up, ενώ δείτε εδώ και ποιο πρόσωπο πέρασε από οντισιόν για την κριτική επιτροπή της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου.