Γιώργος Αγγελόπουλος: Στην παραλία με τη μεγάλη αδυναμία του ο νικητής του Survivor

«Έριξε» το Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος: Στην παραλία με τη μεγάλη αδυναμία του ο νικητής του Survivor

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, νικητής του Survivor, θέλησε να ανεβάσει μία πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ο ίδιος να προπονείται στην παραλία της Σκιάθου μαζί με τη απόλυτη αδυναμία του

O Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τη θάλασσα, τα extreme sports αλλά πάνω απ' όλα, την οικογένειά του. Έτσι, πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή.

Αυτή είναι η φωτογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου, νικητή του Survivor με τη μεγάλη αδυναμία του στην παραλία

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram, ο Γιώργος Αγγελόπουλος φαίνεται να τρέχει στην θάλασσα μαζί με τον ανιψιό του, Ντάνο junior!

Δείτε εδώ και μία μεγάλη αποκάλυψη που έκανε ο Ντάνος για τα κιλά που έχασε μέσα στην καραντίνα!

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος συγκίνησε με την εξομολόγησή του - «Με προσέγγισε ένα κακοποιημένο παιδί»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ALPHA Παντού και συγκίνησε μέσα από την εξομολόγηση που έκανε για ένα περιστατικό που συνέβη στην παρουσίαση βιβλίου του, αποκαλύπτοντας πως τον είχε προσεγγίσει ένα κακοποιημένο παιδί.

Ο νικητής του Survivor δε δίστασε να κάνει μία πολύ δυνατή εξομολόγηση στην νέα εκπομπή του ALPHA, ενώ μίλησε για το σωματείο Φύλακας Άγγελος, το οποίο ίδρυσε μαζί με τον Τάσο Ντούγκα και την Ράνια Κωστάκη.

Αυτή ήταν η εξομολόγηση του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Μετά από μια παρουσίαση του βιβλίου μου στη Θεσσαλονίκη, μας προσέγγισε ένα παιδί 14 ετών και μας ζήτησε διακριτικά να μας μιλήσει. Το παιδί κακοποιούταν από τον πατέρα του. Αφορούσε σε έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν σε αυτή την κατάσταση εξαιτίας του αλκοολισμού.

Πρέπει να τονίσουμε ότι σε έναν εθισμό πάσχει όλη η οικογένεια. Το εύκολο είναι να κρίνουμε, το δύσκολο είναι να σκύψουμε να δούμε το πρόβλημα. Έτσι μόνο θα καλυτερεύσουμε όλων τη ζωή, όχι μόνο του παιδιού.

Στη συνέχεια είδα πολύ χειρότερα περιστατικά…».

Να σημειώσουμε πως έχει ακουστεί ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα μπει σε σειρά του ΣΚΑΪ. Δείτε εδώ σε ποια!

Γιώργος Αγγελόπουλος alpha