«Τρελή» από έρωτα η Κόνι Μεταξά - Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύντροφό της

Δεν ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Τρελή» από έρωτα η Κόνι Μεταξά - Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύντροφό της

Η Κόνι Μεταξά συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μάλιστα, δείχνει να είναι «τρελή» από έρωτα και να μη θέλει να το κρύψει ούτε λεπτό! Έτσι, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πιο τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύντροφό της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μετά από μία γεμάτη χρονιά και μετά τη μεγάλη της νίκη στο J2US, αποφάσισε να χαλαρώσει και να μην σπαταλήσει ούτε λεπτό από το καλοκαίρι της.

Έτσι από την πρώτη στιγμή έφυγε από την Αθήνα και απολαμβάνει τις ομορφιές των ελληνικών νησιών μαζί με την καλύτερη παρέα, που δεν είναι άλλη από τον σύντροφό της, Μάριο Καπότση.

Χθες βράδυ, θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία στην οποία βρίσκεται αγκαλιά με τον αγαπημένο της και τα likes έπεσαν βροχή, ενώ πανικό είχε προκαλέσει και η φωτογραφία που ανέβασε η Κόνι Μεταξά με το μικροσκοπικό μπικίνι της στη Σαντορίνη!

Κόνι Μεταξά: Μετακομίζει ο σύντροφος της για χάρη του έρωτα

Μετακομίζει ο σύντροφος της Κόνι Μεταξά, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και πολύ καιρό και η σχέση τους μέρα με την ημέρα πάει από το καλό στο καλύτερο.

Το ζευγάρι βρίσκεται σε σχέση εδώ και περίπου ένα χρόνο και παρόλο που δεν είχαν τη δημοσιότητα να βρίσκονται κάθε ημέρα, καθώς ο σύντροφός της είναι πολίστας σε ρουμανική ομάδα, αυτό θα αλλάζει.

Σύμφωνα με την Νάνσυ Παραδεισανού, αποφάσισε να μετακομίσει στην Ελλάδα και να υπογράψει συμβόλαιο με μία από τις ελληνικές ομάδες.

Κόνι Μεταξά σύντροφος

Να σημειώσουμε πως η Κόνι Μεταξά το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της Τατιάνας Στεφανίδου, στην εκπομπή Μαζί σου, του ΣΚΑΙ και μίλησε για όλους και για όλα. Αφορμή για να ξεσπάσει σε κλάματα στάθηκε ένα βίντεο που της ετοίμασε η παραγωγή και αφορούσε όλες της τις εμφανίσεις στο J2us.

Κόνι Μεταξά: Αποκάλυψη - Αυτός είναι ο σύντροφός της! Η πρώτη ανάρτηση

H Κόνι Μεταξά έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε! Αυτός είναι ο άντρας της ζωής της, τον οποίο και μας έδειξε για πρώτη φορά!

Η ίδια ως λάτρης των social media, αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της, τον εκλεκτό της καρδιάς της!

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια, θέλησε να κρατήσει την σχέση της με τον πολίστα Μάριο Καπότση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι και το οποίο κατάφερε, καθώς οι δυο τους έχουν αντέξει έξι μήνες, χωρίς να απασχολήσουν και πολύ.

Ήρθε όμως η στιγμή, που η ίδια "έσπασε" την σιωπή της και ανέβασε "τρυφερή" φωτογραφία, που προκάλεσε τα σχόλια να πέσουν βροχή, με τους θαυμαστές της, να της εύχονται τα καλύτερα.

undefined

Η ίδια μάλιστα, ενώ προσέχει πολύ την εμφάνισή της, έχει παραδεχθεί δημόσια ότι κρατάει μούφα τσάντα και δεν την ενοχλεί καθόλου!