Σάββας Πούμπουρας: Με αυτό το κανάλι έδωσε τα χέρια

Μόλις έγινε γνωστό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σάββας Πούμπουρας: Με αυτό το κανάλι έδωσε τα χέρια

Ο Σάββας Πούμπουρας είχε κάνει γνωστό πως δε θα συνέχιζε στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή «Best Friend's Fear» και έτσι, σήμερα, έγινε γνωστό πως έδωσε τα χέρια με ένα κανάλι και σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει τη νέα του εκπομπή που θα καθηλώσει το κοινό.

Ο γνωστός παρουσιαστής δείχνει σε κάθε περίπτωση πως θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε νέες περιπέτειες στην ελληνική τηλεόραση και δεν φοβάται να τολμήσει για κάτι διαφορετικό.

Αυτή τη φορά όμως, ο Σάββας Πούμπουρας θα φύγει από την Ελλάδα μιας και συμφώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό ΡΙΚ!

Την αποκάλυψη έκανε μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του σταθμού, Ελπίδα Ιακωβίδου.

Ο Σάββας Πούμπουρας πρόκειται να παρουσιάσει καθημερινό τηλεπαιχνίδι το οποίο θα ονομάζεται “Κοντά Έπεσες” και θα αρχίσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο, ενώ δείτε εδώ και το δημόσιο ξέσπασμα του Σάββα Πούμπουρα για τον κορωνοϊό.

Συγκλονίζει ο Σάββας Πούμπουρας - «Δεν είχε καεί από ατύχημα η επιχείρηση στην Άνδρο...»

Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη, βρέθηκε καλεσμένος ο Σάββας Πούμπουρας και συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις του. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην επιχείρηση που είχε στην Άνδρο η οποία κάηκε το 2016.

Ο παρουσιαστής, εξομολογήθηκε πως το μαγαζί του τότε δεν είχε καεί από ατύχημα, αλλά από εμπρησμό.

«Δεν είχε καεί από ατύχημα η επιχείρηση στην Άνδρο. Δεν ξέρω αν ήταν ανταγωνισμός, εμπρησμός ήταν σίγουρα. Ήταν περίεργο. Είναι βλάβη, είναι επίθεση… Αλλά το ξεπέρασα γρήγορα. Είπα όλα αυτά συμβαίνουν, έρχονται για κάποιο λόγο, σε κάνουν πιο σκληρό. Την ξαναστήσαμε την επιχείρηση την επόμενη χρονιά, αλλά μου είχε φύγει. Δεν με πειράζει, προχώρησα σε άλλα πράγματα» εξήγησε ο Σάββας Πούμπουρας.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό της αγαπημένης του Αρετής Θεοχαρίδη. Δείτε εδώ την κορούλα τους.

Ο Σάββας Πούμπουρας συγκλόνισε και με την εξομολόγηση του για το ποτό

Μιλώντας στην εκπομπή αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με το ποτό αλλά και για το ότι είχε φτάσει σε σημείο να λέει πως θέλει να πεθάνει.

Ο γνωστός παρουσιαστής εξομολογήθηκε ποια ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής του: «Πριν από πέντε – έξι χρόνια πέρασα μια βαριά κατάθλιψη. Δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω. Είχα ανοίξει μαγαζιά τα οποία πήγαιναν καλά αλλά εγώ δεν ένιωθα καλά.

Σάββας Πούμπουρας Μεσάνυχτα ALPHA

Δούλευα πολύ, έβλεπα ελάχιστα την Αρετή, παραλίγο να χωρίσουμε. Ήθελα να είμαι στην τηλεόραση αλλά δεν ήξερα γιατί ήθελα να είμαι. Έμεινα εκτός. Ήταν το 2014-2016. Τότε πέρασα δύσκολα».

Το διάβασμα τον βοήθησε να αλλάξει τον τρόπο σκέψης του και να μάθει να αντιμετωπίζει διαφορετικά τη ζωή, ενώ πλέον παραδέχεται ότι βλέπει πάντα το ποτήρι μισογεμάτο.

Ο Σάββας Πούμπουρας μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα χρόνια που με την Αρετή Θεοχαρίδη (δείτε την εδώ) ήταν φίλοι ενώ αποκάλυψε πώς πήρε την απόφαση να παντρευτεί.

Μιλώντας για τον ερχομό της κόρης του εξομολογήθηκε: «Όταν είδα πρώτη φορά την κόρη μου δάκρυσα. Όταν την είδα δεν σκεφτόμουν τίποτα. Ένιωσα όπως όταν βλέπεις ένα ηλιοβασίλεμα».