Σπύρος Παπαδόπουλος: Εξελίξεις που "καίνε" στον ΣΚΑΙ

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπύρος Παπαδόπουλος: Εξελίξεις που

«Έσκασε» η απόφαση για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, με τις εξελίξεις να "καίνε" στον ΣΚΑΪ σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον στο σταθμό του Φαλήρου. Τι συμβαίνει;

Οι δύο πλευρές έχουν σημειώσει μια εξαιρετική συνεργασία για την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά», με την εκπομπή αυτή να αποτελεί μια αγαπημένη συνήθεια κάθε Σαββάτου και κάθε κανάλι να έχει ένα ισχυρό «όπλο», διαθέτοντας το εν λόγω πρόγραμμα.

Ο ΣΚΑΪ, λοιπόν, δε θα μπορούσε να χάσει τον Σπύρο Παπαδόπουλο από το δυναμικό του και, έτσι, αποφασίστηκε να συνεχιστεί κανονικά η εκπομπή για την επόμενη χρονιά και, μάλιστα, στην ίδια ώρα, ξεκινώντας στις 9 το βράδυ, αν και ο ίδιος πρόσφατα δεν έκρυψε το σοκ του.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω της εκπομπής «Καλοκαίρι #not», με τους δύο να συνεχίζουν κανονικά μαζί και τον αγαπημένο ηθοποιό και παρουσιαστή για μια ακόμη χρονιά να μας κρατά συντροφιά τα βράδια του Σαββάτου.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε κάνει μια απίστευτη αποκάλυψη για το γιο του και ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί όταν ήταν ακόμη μικρός.

Άσχημα νέα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο στον ΣΚΑΙ

Πολύ άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, του οποίου η εκπομπή έπαιξε χθες βράδυ στον ΣΚΑΪ σε επανάληψη και τα νούμερα τηλεθέασης που ήρθαν πριν από λίγο δεν ήταν και τόσο καλά.

Η εκπομπή μπορεί να έχει τελειώσει ωστόσο οι επαναλήψεις της συνεχίζουν να παίζουν στην ώρα προβολής της. Το κοινό βέβαια δείχνει να έχει στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του και να μην προτιμά την κλασική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δε θα δούμε τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο πόστο του και την επόμενη σεζόν. Τα νούμερα τηλεθέασης όχι μόνο αλλάζουν, αλλά είναι γνωστό πως ο αγαπημένος παρουσιαστής μας έχει συνηθίσει σε πολύ υψηλά ποσοστά.

Prime time

  • AΝΤ1: Βίβα Ρένα 13,7
  • ALPHA: Η πρόταση 12,8
  • STAR: King Kong 14
  • ΣΚΑΙ: Στην υγεία μας ρε παιδιά (Ε) 9.8
  • OPEN: 21 Jump Street 6,1
  • Mega: Μπενφίκα - Πόρτο (τελικό κυπέλλου Πορτογαλίας) 4
  • ΕΡΤ: Στα τραγούδια λέμε ναι 3.3