Σπαράζει η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου - «Δεν μπορώ να τον αποχαιρετίσω»

Οι πρώτες δηλώσεις πριν την κηδεία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπαράζει η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου - «Δεν μπορώ να τον αποχαιρετίσω»

Σπάραξε μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι NOT» η σύζυγος του αγαπημένου Γιάννη Πουλόπουλου ο οποίος έφυγε χθες από την ζωή και βύθισε στο πένθος το πανελλήνιο.

Η Μπέττυ Κοκκινάκη Πουλοπούλου, με την οποία ο τραγουδιστής απέκτησε μια κόρη την Αλεξάνδρα, μίλησε για τον θάνατο του δηλώνοντας πως πονάει πολύ και πως της λείπει.

«Δεν μπορώ ακόμα να τον αποχαιρετίσω. Απλώς σκέφτομαι τη ζωή χωρίς αυτόν , χωρίς τον Γιάννη. Είχε ταλαιπωρηθεί πολύ. Τυρανίστηκε με τα μάτια του και μετά δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Έφυγε ήσυχα. Είχε μια αγνότητα μέσα του μια καλοσύνη. Δεν έκανε ποτέ κακό στον άνθρωπο. Στον μόνο άνθρωπο που έκανε κακό ήταν στον εαυτό του», δήλωσε στην εκπομπή. Δείτε εδώ από τι πέθανε ο τραγουδιστής.

Εκτός της γυναίκας του σπάραξε και η Χάρις Αλεξίου για το θάνατο του Γιάννη Πουλόπουλου - «Καλό σου ταξίδι»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Χάρις Αλεξίου θέλησε να κάνει μία πραγματικά σπαρακτική ανάρτηση προκειμένου να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Πουλόπουλο που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Η τραγουδίστρια είναι βυθισμένη στη θλίψη και έτσι ευχήθηκε καλό ταξίδι στον αγαπημένο ερμηνευτή.

Ο γνωστός ερμηνευτής σκόρπισε τη θλίψη με τον θάνατό του και σύσσωμη η ελληνική showbiz θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον τρόπο που του αρμόζει.

«Έχε γεια Γιάννη. Αγάπησα και ζήλεψα το χρώμα και την δύναμη της φωνής σου. Και όχι μόνο εγώ» σημειώνει χαρακτηριστικά η Χάρις Αλεξίου στο προφίλ που διατηρεί στο Faceook.

«Ήσουν θεμέλιο της γενιάς μας. καλό σου ταξίδι. Χαρούλα» κατέληξε η ερμηνεύτρια στην τρυφερή της ανάρτηση, ενώ με αντίστοιχο τρόπο τον αποχαιρέτησε πριν από λίγο και η Καίτη Φίνου - δείτε εδώ την σπαρακτική της ανάρτηση.

Χάρις Αλεξίου Γιάννης Πουλόπουλος θάνατος