Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη λίγο πριν την επιστροφή της στον ΣΚΑΙ

Τι ανέβασε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη λίγο πριν την επιστροφή της στον ΣΚΑΙ

Σε λίγες ημέρες ξανά στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, επιστρέφει η Σία Κοσιώνη με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ωστόσο, πριν την πρεμιέρα της έκανε μια άκρως καλοκαιρινή ανάρτηση.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε λεπτό από τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών της διακοπών με την οικογένεια της, καθώς, από Δευτέρα θα έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα.

Μέχρι λοιπόν να επιστρέψει στο κανάλι, η Σία Κοσιώνη κάνει τις βουτιές της στην θάλασσα με τον γιο της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χθες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια από τις πιο καλοκαιρινές της φωτογραφίες.

Στην δημοσιότητα να σημειώσουμε πως είχε έρθει και μια φωτογραφία από τις πρώτες βουτιές της Σίας Κοσιώνη στην θάλασσα με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Σία Κοσιώνη παραλία

Εξελίξεις με την Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ - Έγινε γνωστό

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα που περίμεναν όλοι οι τηλεθεατές, για την Σία Κοσιώνη. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, επιστρέφει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες και το Vanda's blog του Youweekly.gr σας έχει όλες τις λεπτομέρειες.

Έχοντας κάνει ένα break, από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένεια της στην όμορφη Κρήτη, τόπο καταγωγής του συζύγου της, Κώστα Μπακογιάννη.

Κατά διαστήματα έβγαιναν στην δημοσιότητα φωτογραφίες από το πως περνάει τις ημέρες της στο νησί η Σία Κοσιώνη, η οποία έδειχνε πιο ανανεωμένη και χαλαρή από ποτέ.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός μας φακός, αποκλειστικά την είχε απαθανατίσει σε γνωστή παραλία των Χανίων να κάνει τις βουτιές της στη θάλασσα με τον γιο της, αλλά και να απολαμβάνει τον ήλιο μαζί με την πεθερά της, Ντόρα Μπακογιάννη.

Οι εξελίξεις για την Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο κανάλι, η Σία Κοσιώνη επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, στις 31 Αυγούστου, μαζί με σχεδόν όλα τα προγράμματα του σταθμού που βγαίνουν στον αέρα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ είναι πολύ ικανοποιημένοι με την πορεία του δελτίου και τα νούμερα τηλεθέασης, ενώ η συνεργασία τους με την παρουσιάστρια είναι άψογη, για αυτό και την εμπιστεύονται για την καθημερινή ενημέρωση των τηλεθεατών.

Να σημειώσω, πως εξελίξεις στον ΣΚΑΙ έχουμε και για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος επιστρέφει και εκείνος με την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μέσα από την συχνότητα του Φαλήρου. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.