Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Έγινε νονά

Και ήταν πιο κούκλα από ποτέ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Έγινε νονά

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται πως πλέει η αγαπημένη Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία έγινε νονά και δείχνει να είναι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη με το βαφτιστήρι της. Στον λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε μερικές υπέροχες φωτογραφίες από την τελετή.

Το πανέμορφο μοντέλο έλαμπε στην εκκλησία ενώ κρατούσε στην αγκαλιά της το βαφτιστήρι της. Επέλεξε να φορέσει ένα υπέροχο μάξι φόρεμα και έπιασε ψηλά τα μαλλιά της.

Μάλιστα, το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, διάφορα στιγμιότυπα από το μυστήριο, αλλά και από το πάρτι που ακολούθησε μετά τη βάφτιση.

Δήμητρα Αλεξανδράκη νονά
Δήμητρα Αλεξανδράκη βαφτίσια

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρισκόταν στην Μύκονο με την Ιωάννα Τούνη. Δείτε εδώ βίντεο από τις διακοπές τους.

Με μαγιό που κόβει την ανάσα στη Μύκονο η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να κάνει την πιο εκρηκτική εμφάνιση που κόβει την ανάσα, σε μία από τις πιο κοσμοπολίτικες παραλίες της Μυκόνου. Έβαλε λοιπόν το μαύρο μαγιό της και μοίρασε μερικά εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό της παραλίας.

Το πανέμορφο μοντέλο έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει! Η κάμερα του Mykonos Live TV στο beach bar restaurant Nammos στην Ψαρρού. Μαζί της είχε και το αγαπημένο της σκυλάκι, το οποίο δεν την άφησε σε ησυχία, καθώς το κυνηγούσε συνεχώς.

Η αλήθεια είναι ωστόσο πως λίγοι παρατήρησαν το σκυλάκι, καθώς οι περισσότεροι "κόλλησαν" με τις τρομερές αναλογίες της Δήμητρας Αλεξανδράκη! Με το νέο της look στα μαλλιά, το οποίο έχει "τρελάνει" για τα καλά τους διαδικτυακούς της φίλους, το μοντέλο «σάρωσε» τη Μύκονο!

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Μετά την παρεξήγηση στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ «άδειασε» τον Γρηγόρη Γκουντάρα στο Instagram

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ, ωστόσο δημιουργήθηκε μία μεγάλη παρεξήγηση ανάμεσα σε αυτή και τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Η ίδια, έδειξε πως δε θέλει να αφήσει το συμβάν πίσω της και στη συνέχεια «άδειασε» τον παρουσιαστή στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρθηκε στην υπόθεση με το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη και στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Γκουντάρας τη ρώτησε αν θα έκανε κι εκείνη ένα τέτοιο βίντεο, με τον παρουσιαστή να εννοεί ένα βίντεο σαν αυτό που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη στο youtube προκειμένου να εξηγήσει τι συνέβη.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε: «Είναι δυνατόν να με ρωτάς κάτι τέτοιο κύριε Γκουντάρα;». Δείτε εδώ και τι ακριβώς συνέβη με το ατύχημα της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Το θέμα ωστόσο δεν τελείωσε εκεί, αφού το μοντέλο αποφάσισε να σχολιάσει το συγκεκριμένο θέμα και μέσα από ένα insta story που ανέβασε.

«Πραγματικά εκείνη τη στιγμή και λόγω πως ήμασταν live, δεν απάντησα όπως θα έπρεπε και απορώ και εγώ η ίδια με τον εαυτό μου. Αν θα έκανα ένα βίντεο… Δηλαδή θεωρείτε ότι η κοπέλα η συγκεκριμένη έκανε αυτό το βίντεο και το δημοσίευσε η ίδια; Και δεύτερον εσείς θα κάνατε ένα βίντεο που θα σας είχαν ρίξει κάτι στο ποτό; Τι τρέλα πουλάτε κάποιοι;» ακούγεται να λέει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο έκανε μάλιστα tag τον Γρηγόρη Γκουντάρα στην ανάρτησή της και έγραψε: «Ερωτήθηκα για κάτι που δε σχετίζομαι… σας έκοψα πριν ρωτήσετε για προσωπική ζωή, επαγγελματικά κτλ και επειδή στριμωχτήκατε είπατε καλό καλοκαίρι. Για αυτό μου αρέσουν live εκπομπές, γιατί φαίνεται η αλήθεια. Η ερώτησή σας κύριε Γκουντάρα ήταν άστοχη με όλο τον σεβασμό.