Ζέτα Μακρυπούλια: Η ανάρτηση μετά το "τέλος" του Ρουκ Ζουκ από τον ΑΝΤ1

Τι δημοσίευσε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Η ανάρτηση μετά το

Την πρώτη της ανάρτηση έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια, μετά την αποκάλυψη πως μπήκε τέλος για λίγες ημέρες στα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός, λίγες ημέρες πριν γίνει γνωστή η είδηση, ετοίμασε τις βαλίτσες της και έφυγε εκτός Αθηνών για να περάσει τις τελευταίες στιγμές των καλοκαιρινών της διακοπών με τον κολλητό της φίλο.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία, ενώ το σπίτι που μένουν στο νησί της Κύθνου είναι απλά απίστευτο.

Χθες ωστόσο, η Ζέτα Μακρυπούλια, μοιράστηκε μια φωτογραφία από το όμορφο τοπίο που απόλαυσαν και είναι απλά ονειρικό.

Ζέτα Μακρυπούλια ΑΝΤ1 Ρουκ Ζουκ

Αυτός είναι αναλυτικά ο λόγος που μπήκε για λίγο καιρό τέλος στο Ρουκ Ζουκ της Ζέτας Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1

Άσχημα είναι τα νέα που μου έκανε γνωστά, πρόσωπο μέσα από το κανάλι του ΑΝΤ1 για την αγαπημένη Ζέτα Μακρυπούλια. Όλο το ρεπορτάζ θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό το τελευταίο διάστημα είναι ραγδαίες, όπως ραγδαία είναι και η εξάπλωση του, με αποτέλεσμα τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση να είναι αυστηρά με σκοπό την προστασία των πολιτών.

Μπορεί τα κανάλια να είχαν προνοήσει και να ξεκίνησαν από νωρίς τα γυρίσματα των προγραμμάτων τους - τόσο εκπομπών, όσο και σειρών - για να προλάβουν τυχόν προβλήματα με τον ιό, ωστόσο δεν κατάφεραν να αποφύγουν τα δυσάρεστα.

Αυτά είναι τα άσχημα νέα που έγιναν γνωστά για την Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1

Όπως με πληροφόρησε πριν από λίγο πρόσωπο μέσα από τον σταθμό του Αμαρουσίου και θα σας αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, τα γυρίσματα της Ζέτας Μακρυπούλια για το Ρουκ Ζουκ έχουν σταματήσει.

Συγκεκριμένα, ο ΑΝΤ1 πήρε την απόφαση να αναβληθούν για μερικές ημέρες τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων με σκοπό να γίνουν τεστ κορωνοϊού σε όσους βρίσκονται τόσο πίσω από τις κάμερες, όσο και μπροστά.

Λόγω του ότι η επιστροφή των πολιτών από τις καλοκαιρινές τους διακοπές έφεραν την αύξηση του ιού, θέλουν να προφυλαχθούν από τυχόν θετικά κρούσματα. Μάλιστα, στην περίπτωση που θα βρεθεί κάποιο θετικό, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, τα γυρίσματα θα πάρουν αναβολή για περισσότερο χρονικό διάστημα μέχρι να γίνει απολύμανση του χώρου. Να σημειώσω πως μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή και για τον σύντροφο της Ζέτας Μακρυπούλια, Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Μέχρι στιγμής είμαστε εν αναμονή των τεστ! Για ότι νεώτερο θα σας ενημερώσω...