Καταιγιστικό το επεισόδιο της Elif - Εξαφανίζεται η Ελίφ

Ποιον θα πάει να βρει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καταιγιστικό το επεισόδιο της Elif - Εξαφανίζεται η Ελίφ

Καταιγιστικό θα είναι όπως όλα δείχνουν το σημερινό επεισόδιο της τούρκικης σειρά Elif, που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του STAR. Η Ελίφ θα εξαφανιστεί από την οικογένεια της για να πάει να βρει και να αποχαιρετήσει τον Γιουσούφ.

Τετάρτη 26/8 - Επεισόδιο 658

Οι συνάδελφοι της Μελέκ της κάνουν αποχαιρετιστήριο δώρο ένα κολιέ και εκείνη της αποχαιρετά συγκινημένη, βγάζοντας και μια αναμνηστική φωτογραφία. Η Σιταρέ λέει στον Γιουσούφ πως η Μελέκ θα φύγει την επόμενη μέρα αλλά είναι σαν να θέλει να ξεφύγει από κάτι. Η Μελέκ κανονίζει την αναχώρησή της με τον Γιαχιά και στη συνέχεια εκείνος δέχεται ένα τηλεφώνημα από έναν άντρα, τον Ταρίκ. Ο Σελίμ ζητάει από τη Ζεϊνέπ να κρατήσει κρυφή από την υπόλοιπη οικογένεια την κατάστασή της υγείας του. Στο δωμάτιο τους η Ζεϊνέπ κλαίει και ο Σελίμ προσπαθεί να την ηρεμήσει. Της ζητάει να είναι δυνατή.

Για αυτό το λόγο εξαφανίζεται από το σπίτι της η Elif

Η Μελέκ ετοιμάζει τα πράγματά της. Αν και έχει ακόμα αμφιβολίες, πιστεύει πως κάνει το καλύτερο. Βλέποντας το βιβλίο και το τριαντάφυλλο, που της χάρισε ο Γιουσούφ, λυγίζει αλλά δεν επιτρέπει στον εαυτό της να δείξει τα πραγματικά της αισθήματα. Η Ζεϊνέπ είναι λυπημένη και η Μελέκ θεωρεί πως είναι έτσι εξαιτίας της αναχώρησής της. Αγκαλιάζονται και η Ζεϊνέπ ξεσπάει σε κλάματα. Το επόμενο πρωί, η Ελίφ θέλει να δει τον Γιουσούφ πριν φύγουν. Η Μελέκ της ζητάει να μαζέψει τα πράγματά της και της λέει πως θα δει τον Γιουσούφ το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η Ζεϊνέπ θυμάται την πρώτη φορά που είδε τον Σελίμ αλλά και τη μέρα του γάμου τους. Η Ελίφ το σκάει για να πάει να δει τον Γιουσούφ. Του ζητάει να μιλήσει με τη μητέρα της και να την πείσει να μείνουν. Ο Γιουσούφ της υπόσχεται να προσπαθήσει. Η Σιταρέ μιλάει με τη Μελέκ και της λέει πως δεν είναι πολύ αργά, μπορεί να μείνει. Η Μελέκ δεν αλλάζει γνώμη. Η εταιρία Εφελέρ κλείνει ένα σπουδαίο πελάτη με την παρέμβαση του Σελίμ.

Θρίλερ θα επικρατήσει στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής τούρκικης σειράς του STAR, «Elif». Η Αρζού δεν είναι νεκρή και γυρνάει για εκδίκηση. Ενώ θα βάψει ξανά τα χέρια της με αίμα.

Σοκ για την Μελέκ στην Elif - Το αλήθινό πρόσωπο του Γιουσούφ

Σοκ θα επικρατήσει στα νέα επεισόδια της καθημερινής τούρκικης σειράς «Elif», καθώς θα αποκαλυφθεί το αληθινό πρόσωπο του Γιουσούφ. Πως θα αντιδράσει η Μελέκ όταν μάθει την αλήθεια;

Αυτό είναι το αληθινό πρόσωπο του Γιουσούφ - Σε σοκ η Μελέκ στην σειρά Elif

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κι όμως ο Γιουσούφ δεν είναι αυτός που όλοι ξέρουμε, αλλά ένας άντρας που η οικογένειά του είχε τεράστια περιουσία, την οποία έχασε! Πίσω στο σήμερα, ο μελλοντικός σύζυγος της Μελέκ είναι -και πάλι- ο μοναδικός κληρονόμος της περιουσίας αυτής... Ομως κάποιος έχει άλλα σχέδια για εκείνον!

Ο Γιαχά μιλάει με τον Φαρούκ, έναν επικίνδυνο άντρα, που του δίνει μια παραγγελία του αφεντικού τους, του Ταρίκ, να βρει κάποιον, τον Οζκάν, ο οποίος φαίνεται να έχει αλλάξει ταυτότητα. Ο Γιαχά είναι αποφασισμένος να εντοπίσει τον Οζκάν, αλλά και να κάνει τον Γιουσούφ να πληρώσει, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για την απόπειρα αυτοκτονίας της Λεϊλά - Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες της αυτοκτονίας της.

Η κοπέλα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και παρά τις διαβεβαιώσεις της Φεβζιγιέ ότι ο Γιουσούφ δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν, ο Γιαχά θέλει να πάρει εκδίκηση. Ο Γιαχά μιλάει με τον Φαρούκ και εξακολουθούν να αναζητούν τον Οζκάν, που ήταν κάποτε δικηγόρος, αλλά δεν είναι εύκολο να τον βρουν. Ο Γιαχά συναντάει έναν άντρα, τον οποίο πληρώνει για να του ανακαλύψει στοιχεία για τον Οζκάν. Το επόμενο πρωί μαθαίνει τα πάντα: «Από χθες που μου το είπες έψαξα όλους τους φακέλους και βρήκα ποιος είναι ο άντρας που αναζητάς. Οταν γεννήθηκε τον έλεγαν Οζκάν, αλλά σε νεαρή ηλικία άλλαξε το όνομά του και όταν μεγάλωσε έγινε δικηγόρος. Το όνομά του είναι Γιουσούφ Ουστούν».

Ο Γιαχά σοκάρεται: «Πες μου ό,τι άλλο ξέρεις για αυτόν! Γιατί άλλαξε το όνομά του;» ρωτάει και ο άντρας του απαντάει: «Δεν το γνωρίζω, αλλά ξέρω ότι όταν ήταν τεσσάρων του άλλαξαν το όνομα. Αλλά όταν ήρθε στη γειτονιά, ήρθε σαν Γιουσούφ. Ξέραμε ότι έγινε δικηγόρος και ότι μια μέρα τα παράτησε όλα. Μετά γύρισε πίσω και άνοιξε το μαγαζί». Ο Γιαχά μοιράζεται με τον Φαρούκ όσα έμαθε κι εκείνος του δίνει ένα όπλο και του ζητάει να σκοτώσει τον Γιουσούφ, καθώς αυτή είναι η εντολή του αφεντικού, του Ταρίκ. Ο Φαρούκ του λέει πως πρέπει να το κάνει γρήγορα πριν βρει κάποιος άλλος τον Γιουσούφ. Ο Γιαχά δεν καταλαβαίνει ποιος άλλος μπορεί να ψάχνει τον Γιουσούφ. Ο Φαρούκ του δίνει ένα όνομα, Μουσταφά, ενός άντρα που δουλεύει για λογαριασμό της κυρίας Ματζιντέ.

Elif Μελέκ Γιουσούφ

Ο Γιάχα ρωτάει γιατί το αφεντικό θέλει νεκρό τον Γιουσούφ. Ο Φαρούκ του λέει πως η κυρία Ματζιντέ είναι άρρωστη και σύντομα θα πεθάνει και ο Γιουσούφ είναι ανιψιός της και θέλει να του αφήσει όλη την περιουσία. Από την άλλη ο Ταρίκ είναι γαμπρός της, αλλά εκείνη δεν τον συμπαθεί. Την ίδια ώρα ο Μουσταφά φτάνει στη γειτονιά και καταφέρνει να βρει τον Γιουσούφ. Χωρίς να πει ποιος είναι, αφήνει στο τραπέζι του έναν φάκελο με ένα γράμμα από την κυρία Ματζιντέ. Ο Γιουσούφ το διαβάζει και πρόκειται για ένα γράμμα συγγνώμης και κληρονομιάς μαζί. Η κυρία Ματζιντέ του γράφει: «Δεν σε ξέχασα ποτέ, Γιουσούφ μου! Πάντα έχω βάρος στη συνείδησή μου το πώς φέρθηκα σ’ εσένα και στους γονείς σου! Σε παρακαλώ, συγχώρεσέ με... Είμαι άρρωστη και θέλω πριν φύγω από αυτή τη ζωή να διορθώσω το λάθος που είχε κάνει τότε». Ο Γιουσούφ θυμάται το παρελθόν, τη μέρα που ο άντρας της θείας του και αδελφής του πατέρα του, του Τουργκούτ, έδιωξε αυτόν και τους γονείς του, αφού πρώτα τους πήρε όλα τα χρήματα, και η Ματζιντέ δεν είπε κουβέντα...

Σοκαριστικά είναι τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης τούρκικης σειράς.Η Αρζού επιστρέφει και παρακολουθεί την Μελέκ, χωρίς εκείνη να γνωρίζει ότι δεν έχει πεθάνει.

Ο Γιουσούφ δεν μπορεί να τη συγχωρήσει: «Δεν με ξέχασες ποτέ; Ούτε εγώ σε ξέχασα», μονολογεί. Στο μεταξύ, ο Μουσταφά εμποδίζει τον Γιαχά να σκοτώσει τον Γιουσούφ.

Ο ρόλος της Αρζού

Και ενώ ο Γιουσούφ με τη Μελέκ έχουν γίνει ζευγάρι και ετοιμάζονται να παντρευτούν, η Αρζού, που τελικά δεν πέθανε ποτέ, επιστρέφει μεταμφιεσμένη και φροντίζει να παρακολουθεί από μακριά τις κινήσεις του ζευγαριού. Μάλιστα ένα βράδυ μπαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ και ανακαλύπτει το γράμμα της Ματζιντέ. Διαβάζει για την περιουσία που θα του αφήσει και για τον κίνδυνο που διατρέχει από έναν Ταρίκ.

Η ίδια σαστίζει και αποφασίζει να ψάξει την αλήθεια. Την επόμενη μέρα, ο Μουσταφά πάει ξανά στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ και του εξηγεί: «Ο Ταρίκ κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μην πάρεις την περιουσία εσύ! Εχει βάλει να σε σκοτώσουν. Καλό θα είναι να με ακολουθήσετε και να σας μεταφέρω σε ασφαλές μέρος», τον συμβουλεύει, αλλά ο Γιουσούφ αρνείται. Ωστόσο μπαίνει σε σκέψεις και αφού εξηγεί τα πάντα στη Μελέκ, αποφασίζουν να επισπεύσουν τον γάμο τους και να μετακομίσουν σε ένα νέο μέρος.

Η Αρζού μεταμφιεσμένη φροντίζει να παρακολουθεί από μακριά τις κινήσεις του ζευγαριού και καταφέρνει να βρει ποια είναι η Ματζιντέ, η οποία έχει ορυχεία διαμαντιών. Εκείνη εκπλήσσεται: «Ο Γιουσούφ είναι πάμπλουτος! Για να δούμε ποιος είναι ο Ταρίκ! Θα χρειαστεί τη βοήθειά μου σίγουρα», μονολογεί και είναι η τελευταία σκηνή που βλέπουμε την αδίστακτη γυναίκα στη σειρά.