Χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό η Αθηνά Οικονομάκου - Έπαθε σοκ το διαδίκτυο

Η φωτογραφία που έγινε viral

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό η Αθηνά Οικονομάκου - Έπαθε σοκ το διαδίκτυο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χωρίς το πάνω μέρος από το μαγιό της! Με που ανέβηκε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, έπαθε σοκ όλο το διαδίκτυο μιας και η ηθοποιός δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις.

Το καλοκαίρι δείχνει πραγματικά να μην έχει τέλος για την Αθηνά Οικονομάκου η οποία δεν άφησε ούτε λεπτό από τις διακοπές της να πάει χαμένο και τις αξιοποίησε και με το παραπάνω.

Ενώ έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα της σειράς, Έλα στη θέση μου, η Αθηνά Οικονομάκου εκμεταλλεύτηκε το Σαββατοκύριακό της και επισκέφθηκε το Γύθειο, και συγκεκριμένα το πατρικό της σπίτι.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό που έκανε το διαδίκτυο να πάθει σοκ

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία και μία ωστόσο είναι αλήθεια, πως η χθεσινή ήταν αυτή που ξεχώρισε.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός πόζαρε τόπλες με την πλάτη γυρισμένη στο φακό και μοίρασε πολλαπλά εγκεφαλικά. Αυτή η φωτογραφία ξετρέλανε τους διαδικτυακούς φίλους της Αθηνάς Οικονομάκου οι οποίοι το έδειξαν μέσα από τα χιλιάδες likes που της χάρισαν μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

Αθήνα Οικονομάκου: Νέες φωτογραφίες από το σκάφος του Φιλίππου Μιχοπούλου

Το πιο όμορφο καλοκαίρι της πέρασε η Αθηνά Οικονομάκου, στο πλευρό της οικογένεια της. Η ηθοποιός δεν ήρθε καθόλου στην Αθήνα, ενώ έκαναν πολλές εξορμήσεις με το σκάφος του Φίλιππου Μιχόπουλου.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του. Όπως φαίνεται λόγω κορωνοϊού δεν έκαναν τις διακοπές τους στην Σαντορίνη και τις πέρασαν στο πανέμορφο Γύθειο, όπου το σπίτι τους μοιάζει με παλάτι.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευε στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου είναι όλες μαγικές. Ενώ, παρόλο που γύρισε στην Αθήνα δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τις όμορφες στιγμές που πέρασε.

Για το λόγο αυτό, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούες της φίλους μερικές νέες φωτογραφίες από μια εξόρμηση που έκαναν με το σκάφος στα Κύθηρα.

Να σημειώσουμε πως προχθές η Αθηνά Οικονομάκου έκανε και μια πολύ σημαντική ανακοίνωση για την εταιρία All Over.