Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη στην πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ

Δεν το πρόσεξε κανείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη στην πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ

Η Σία Κοσιώνη έκανε πρεμιέρα χθες στον ΣΚΑΪ και εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, πολύ αλλαγμένη απ'ό, τι τη θυμόμαστε. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έκανε μία αλλαγή στην εμφάνιση της την οποία μόνο λίγοι πρόσεξαν.

Μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι και μετά από τις διακοπές που απόλαυσε με την οικογένειά της - δείτε εδώ φωτογραφίες της με τη Ντόρα Μπακογιάννη από την παραλία στα Χανιά - η δημοσιογράφος επέστρεψε στο πόστο της στο δελτίο ειδήσεων.

«Ανοίγει σήμερα η 15η τηλεοπτική μου χρονιά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Πότε πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι κάθε χρόνο τέτοια μέρα νιώθω ακριβώς το ίδιο.

Μία τεράστια λαχτάρα να ξαναπιάσω το νήμα και χαρά αυθεντική που κάνω μία δουλειά που αγαπώ τόσο πολύ. Ραντεβού λοιπόν απόψε και κάθε βράδυ στις 19.50 στον ΣΚΑΪ. Καλή σεζον να έχουμε με καλύτερες ειδήσεις για όλους!», έγραψε η ίδια με αφορμή την επιστροφή της.

Λίγο πριν γυρίσει ωστόσο ανέβασε ένα υπέροχο στιγμιότυπο με τον γιο της στο Instagram. Δείτε το εδώ.

Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή που έκανε η Σία Κοσιώνη στην πρεμιέρα της στον ΣΚΑΪ

Η Σία Κοσιώνη λοιπόν, έκοψε ακόμα περισσότερο τα μαλλιά της!

Σία Κοσιώνη μαλλιά

Ήρθε η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη Σία Κοσιώνη

Μόλις πριν από μερικές ώρες, ήρθε η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, η οποία αφορά ολόκληρο το ενημερωτικό τμήμα του καναλιού και φυσικά και τη Σία Κοσιώνη, η οποία θα βρεθεί για ακόμα μία χρονιά στο "τιμόνι" του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Το κανάλι δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στην έμπειρη δημοσιογράφο, η οποία επιστρέφει από τις διακοπές της για να πιάσει δουλειά για τα καλά ήδη από τη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη Σία Κοσιώνη

Η νέα σεζόν ξεκινά δυναμικά με την ενημέρωση του ΣΚΑΪ, πάντα μπροστά. Ο ΣΚΑΪ δίνει τον παλμό της επικαιρότητας από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου με σύσσωμο το δημοσιογραφικό του επιτελείο. Όπου υπάρχει είδηση βρίσκεται ο ΣΚΑΪ, με ζωντανές συνδέσεις, ακόμη και σε δύσκολους καιρούς με νηφαλιότητα και εγκυρότητα, πάντα μπροστά.

Tο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων καθημερινά με τη Σία Κοσιώνη και τα Σαββατοκύριακα με τον Νίκο Στραβελάκη στις 19.50 βγαίνει μπροστά στην ενημέρωση. Μπροστά στο ρεπορτάζ, με εγκυρότητα, μαχητικότητα και αστραπιαία αντανακλαστικά. Μπροστά στην ανάλυση, με αξιοπιστία, ουσία και θάρρος. Μπροστά στην τεχνολογία, με τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες εφαρμογές.

Δείτε βέβαια εδώ τη μεγάλη κόντρα που έχει δημιουργηθεί για τη Σία Κοσιώνη στον ΣΚΑΪ