Κοινωνία ώρα Mega: Η Ανθή Βούλγαρη επέστρεψε και μοίρασε μπομπονιέρες

Τρελά ευτυχισμένη η παρουσιάστρια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κοινωνία ώρα Mega: Η Ανθή Βούλγαρη επέστρεψε και μοίρασε μπομπονιέρες

Δυο ημέρες μετά τον λαμπερό της γάμο, η Αντώνη Βούλγαρη επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» και μοίρασε μπομπονιέρες στους συνεργάτες της.

Η παρουσιάστρια ζει τις τελευταίες ημέρες στιγμές απόλυτης ευτυχίας και ξεκίνησε την εκπομπή σήμερα γεμάτη χαμόγελα/

«Να ζήσεις, να τα χιλιάσεις, να είσαι ευτυχισμένη και όλα τα καλά! Ελπίζω ο γάμος να μας φέρεις σε όλους γούρι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Γούρι θα φέρει! Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ! Είναι σαν να κάνω πρεμιέρα σήμερα εγώ» απάντησε με χαμόγελο η Ανθή Βούλγαρη.

Στη συνέχεια, οι παρουσιαστές κατευθύνθηκαν προς το τραπέζι όπου βρισκόντουσαν οι μπομπονιέρες από τον λαμπερό γάμο της - δείτε φωτογραφίες αποκλειστικές.

Η Ανθή Βούλγαρη πριν γίνει ο γάμος και βρεθεί στο Mega, παραιτήθηκε από το Open

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ανθή Βούλγαρη θέλησε να κάνει το πρώτο της δημόσιο σχόλιο, λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η παραίτησή της από το Open. Η ίδια ξεκαθάρισε πως αυτή και η ομάδα της, βάλανε πλάτη προκειμένου να στηθεί το κανάλι από την αρχή.

Η τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της και έτσι η Ανθή Βούλγαρη ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της από το κανάλι.

Η είδηση έγινε γνωστή σήμερα το πρωί, δείτε εδώ αναλυτικά πληροφορίες, και λίγο αργότερα μέσα στη μέρα, η Ανθή Βούλγαρη θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος, προκειμένου να εκφράσει τα συναισθήματά της για το τέλος αυτού του κεφαλαίου.

Μέσα από την ανάρτησή της, ευχαρίστησε τους συνεργάτης και τόνισε, ότι δεν τους αποχαιρετά καθώς μπορεί να τους βρει και πάλι μπροστά της σε κάποιο επόμενο βήμα της.

«Σήμερα έκλεισε και επίσημα ένας επαγγελματικός κύκλος. Η συνεργασία μου με το Open τέλειωσε. Μια ομάδα ανθρώπων στήσαμε το κανάλι από την αρχή. Βάλαμε πλάτη, βάλαμε κόπο, βάλαμε αγάπη… Κρατάω μόνο τα σπουδαία από αυτά τα χρόνια και λίγες αλλά σημαντικές φιλίες. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους για την συνεργασία.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους τεχνικούς που αυτό το διάστημα δοκιμάζονται… αλλά και όλα τα κορίτσια στο μακιγιάζ και στο ενδυματολογικό τμήμα που αξημέρωτα έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό.

Φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλω και σε εσάς που με στηρίζετε σε κάθε μου βήμα! Δεν σας αποχαιρετώ… Λέω εις το επανιδείν!!! Σύντομα θα σας ενημερώσω για το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα. Να είστε σίγουροι πως θα σας χρειαστώ κοντά μου ακόμη πιο ενεργούς», έγραψε χαρακτηριστικά η Ανθή Βούλγαρη στην ανάρτησή της.

Ανθή Βούλγαρη παραίτηση Open