Τρυφερές στιγμές για την Ματίνα Νικολάου και το σύντροφο της

Η φωτογραφία στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τρυφερές στιγμές για την Ματίνα Νικολάου και το σύντροφο της

Μερικές πολύ τρυφερές στιγμές έζησαν και ζουν η Ματίνα Νικολάου με το σύντροφο της, Βασίλη Πορφυράκη. Είναι φουλ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν.

Χθες μάλιστα, ο σύντροφο της ηθοποιού είχε τα γενέθλια του και δεν γινόταν να μην του ευχηθεί και δημόσια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια κοινή τρυφερή τους φωτογραφία.

«Ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου είναι αυτός που ηρεμεί την ψυχή μου!!! Χρόνια πολλα στη πιό όμορφη ψυχή του κόσμου!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της. Δείτε επίσης φωτογραφία με τον γιο της αλλά και τον σύντροφό της.

Ματίνα Νικολάου σύντροφος

Ματίνα Νικολάου: Η φωτογραφία με το σύντροφό της και η αποκάλυψη για τα ευχάριστα

Η Ματίνα Νικολάου είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης καθώς στο πλάι του Νίκου Μουτσινά, υποδυόμενη τη Βάνια, στο Καλό Μεσημεράκι έχει τρελάνει τους πάντες! Ευχάριστα είναι τα νέα για εκείνη και τον σύντροφό της Βασίλη Πορφυράκη. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία με το σύντροφό της και την αποκάλυψη που συνέβη μέσα από το προφίλ της Ματίνα Νικολάου.

Όπως γνωρίζουμε, η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης είναι ένα από τα πιο όμορφα και πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μπορεί τις περισσότερες φορές να διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ όσον αφορά τη σχέση τους και να μη βομβαρδίζουν με φωτογραφίες τα κοινωνικά δίκτυα, παρ'όλα αυτά το ζευγάρι είχε επέτειο 2 ολόκληρων χρόνων και η Ματίνα δεν άντεξε να μη δημοσιεύσει κάτι.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανήρτησε η Ματίνα Νικολάου με το σύντροφό της και αποκαλύπτει τα ευχάριστα

Συγκεκριμένα, ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία σε ιστορία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, άκρως καλλιτεχνική φωτογραφία και επάνω έγραψε: "2 happy years with you", δηλαδή, “2 χαρούμενα χρόνια μαζί σου”.

 Ματίνα Νικολάου σύντροφος επετειος

Η Ματίνα «Έλιωσε» το Instagram με την ανάρτησή της για τον γιο της. Δείτε εδώ τι ανέβασε.