Στον ΣΚΑΪ η Ελένη Φουρέιρα - Μόλις έγινε γνωστό

Σε ποια εκπομπή θα τη δούμε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στον ΣΚΑΪ η Ελένη Φουρέιρα - Μόλις έγινε γνωστό

Μόλις πριν από μερικές ώρες, έγινε γνωστό πως την επόμενη κιόλας εβδομάδα, η Ελένη Φουρέιρα πρόκειται να βρεθεί στο ΣΚΑΪ, και συγκεκριμένα σε μία από τις πιο πολυσυζητημένες εκπομπές του σταθμού, προκειμένου να φέρει τα πάνω κάτω!

Είναι αλήθεια πως η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφεύγει τις συχνές τηλεοπτικές εμφανίσεις ωστόσο αυτή τη φορά θα κάνει μια εξαίρεση και θα εμφανιστεί στο κανάλι του Φαλήρου σε μία αφοπλιστική συνέντευξη.

Σε αυτή την εκπομπή του ΣΚΑΪ θα βρεθεί η Ελένη Φουρέιρα

Συγκεκριμένα, η Ελένη Φουρέιρα θα είναι η πρώτη καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά για φέτος μιας και θα βρεθεί στην πρεμιέρα που θα κάνει το Καλό Μεσημεράκι, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου - δείτε εδώ μία ευχάριστη είδηση που ανακοίνωσε πριν από λίγο ο παρουσιαστής.

Η Ελένη Φουρέιρα θα είναι άκρως ανατρεπτική στην εμφάνισή της ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τίποτα περισσότερο.

Ελένη Φουρέιρα Καλό Μεσημεράκι

Έγιναν γνωστές οι ευχάριστες εξελίξεις για την Ελένη Φουρέιρα

Γνωστές έγιναν μερικές πολύ ευχάριστες εξελίξεις για τα επαγγελματικά της Ελένης Φουρέιρα. Το γεγονός αποκάλυψε η ίδια με δυο πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες της.

Η τραγουδίστρια όπως ανακοίνωσε ετοιμάζει ένα νέο τραγούδι, το οποίο σίγουρα όπως και τα υπόλοιπα πρόκειται να μας κλέψει το μυαλό τόσο με τα λόγια όσο και με τον ρυθμό.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφίες της μέσα από το στούντιο την ώρα που ηχογραφούσε και το αποκάλυψε, αφήνοντας μας όλους με το στόμα ανοιχτό.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν για το νέο κομμάτι που ετοιμάζει, γεμάτοι ενθουσιασμό. Κατάλευκο από το σαλόνι μέχρι το μπάνιο το σπίτι της. Η τεράστια βεράντα.

Λίγα λόγια για την Ελένη Φουρέιρα

Γεννήθηκε στις 7 Μαρτίου 1987 στο Φιέρ της Αλβανίας. Σε ηλικία πέντε ετών, εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της στον Αυλώνα κι έπειτα, σε ηλικία επτά ετών, μετανάστευσαν στην Ελλάδα λόγω του αλβανικού εμφυλίου πολέμου. Ο πατέρας της, Κριστάκ, είναι οικοδόμος ενώ η μητέρα της, Μαριέτα, μοδίστρα. Έχει τρία αδέλφια: τη Μαργαρίτα, την Ιωάννα και το Γιώργο. Μεγάλωσε στην Καλλιθέα Αττικής και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την κιθάρα. Μετά το σχολείο, σπούδασε σχέδιο μόδας σε ιδιωτική σχολή, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της λόγω της ενασχόλησης της με το τραγούδι, αφού παράλληλα εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της το 2007 ως μέλος των Mystique, αλλά από τη διάλυση του συγκροτήματος το 2010 ακολουθεί σόλο καριέρα. Έχει κυκλοφορήσει πέντε προσωπικούς δίσκους.

Το 2018 εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision με το τραγούδι Fuego, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Ήταν η υψηλότερη θέση που κατέλαβε ποτέ η Κύπρος στο διαγωνισμό. Από εκεί και μετά η Ελένη Φουρέιρα ακολουθεί διεθνή καριέρα.