Χαρές στο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου

Ενθουσιασμένη η παρουσιάστρια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές στο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου

Μεγάλες χαρές είχε χθες στο σπίτι της η αγαπημένη παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου καθώς γιόρτασε τα 40α γενέθλιά της περιτριγυρισμένη από άτομα που την αγαπούν πολύ και με πολλές και πολύ εντυπωσιακές τούρτες με σχέδια που δε φαντάζεστε!

Ούτε μία ούτε δύο! Χθες το σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου γέμισε με τούρτες και ευχές για τα γενέθλιά της. Ήδη από το πρωί στην πρεμιέρα του Έλα Χαμογέλα, ο Παύλος Σταματόπουλος έκανε την αρχή και έφερε μία εντυπωσιακή ανθοδέσμη στην καλή του φίλη, ενώ στη συνέχεια, ο αδερφός της, της έφερε την πιο λαχταριστή τούρτα στον αέρα της εκπομπής - δείτε τη εδώ.

Το απόγευμα, η Σίσσυ Χρηστίδου "κατέκλυσε" το Instagram με φωτογραφίες από τις τούρτες της και η αλήθεια είναι πως ζηλέψαμε!

Προβληματισμένη η Σίσσυ Χρηστίδου - "Ο γιος μου, μου ζήτησε..."

Το πρωί του Σαββάτου η εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου έκανε πρεμιέρα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του Οpen. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο γιος της , της ζήτησε να μην κάνει εκπομπή! Κατι που την προβλημάτισε αρκετά!

Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως ο γιος της, της ζήτησε του χρόνου να μην κάνει εκπομπή το Σαββατοκύριακο αλλά τις καθημερινές που εκείνος βρίσκεται στο σχολείο. Δείτε εδώ ντοκουμέντα πίσω απο τις κάμερες της εκπομπής!

Αυτό είναι κάτι που προβλημάτισε την παρουσιάστρια μιας και όπως παραδέχτηκε εκείνη προτιμά το Σαββατοκύριακο.

Σίσσυ Χρηστίδου: Το σχόλιο για την Ιωάννα Μαλέσκου - "Μου θυμίζει..."

Πρεμιέρα έκανε σήμερα στο Open η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου Έλα Χαμογέλα και η παρουσιάστρια μέταξύ άλλων θεμάτων σχολίασε και την παρουσίαση της Ιωάννας Μαλέσκου!

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, χαμογέλα» και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου για τη νέα της αρχή στον ΣΚΑΪ.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο η Σίσσυ Χρηστίδου, πήρε τον λόγο και σχολίασε την παρουσιάστρια παρομοιάζοντάς τη με απουσιολόγο. Δείτε εδώ την λαμπερή πρεμιέρα του Έλα Χαμογέλα!

«Εγώ τη θαυμάζω την Ιωάννα. Νιώθω τον ίδιο θαυμασμό που ένιωθα για την απουσιολόγο στην τάξη μου. Ήταν στην πρεμιέρα αγχωμένη πολύ, ήταν όμως τόσο στο κέντρο της, τόσο στοιχισμένη, τόσο σωστή, τόσο απουσιολόγος… Πάρα πολύ το ζηλεύω αυτό. Εγώ νομίζω ότι είναι καλή μαθήτρια… Είναι από αυτές τις γυναίκες που τα κάνουν όλα καλά».