Σάσα Σταμάτη: Έκανε ελεύθερη πτώση από τα 12.000 πόδια - Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο!

Κόβει την ανάσα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σάσα Σταμάτη: Έκανε ελεύθερη πτώση από τα 12.000 πόδια - Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο!

Μια ριψοκίνδυνη απόφαση πήρε η Σάσα Σταμάτη η οποία δοκίμασε ελεύθερη πτώση και έπεσε από τα 12.000 πόδια!

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο αεροδρόμιο της Πάχης Μεγάρων και μαζί με τον εκπαιδευτή της, Δημήτρη Κώνστα το τόλμησε. Μάλιστα η ίδια φαίνεται να το χάρηκε πολύ καθώς κατά της διάρκεια της πτώσης φώναζε "Απελευθέρωση" και "Ήταν τέλεια"

Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα και την φωτογραφία της παρουσιάστριας πριν την πτώση! Δείτε επίσης την συνάντηση της με την Μαρέβα Μητσοτάκη

Σάσα σταμάτη

Σάσα Σταμάτη: Ανέβηκε πάνω σε τρακτέρ και "τρέλανε" τον Μαραθώνα!

Σάσα Σταμάτη αποφάσισε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη εμφάνιση. Έτσι, δε δίστασε να ανέβει πάνω στο τρακτέρ, και να το οδηγήσει μέσα σε ένα χωράφι. Εννοείται πως κατάφερε να "τρελάνει" όλο το Μαραθώνα!

Η ίδια μάλιστα, φάνηκε να είναι πολύ ενθουσιασμένη με την απόφασή της να οδηγήσει το τρακτέρ, και παράλληλα πολύ χαλαρή!

Με αφορμή την προγραμματισμένη συνέντευξη που είχε με τον υφυπουργό Ανάπτυξης της Ελλάδας, Κώστα Σκρέκα, η Σάσα Σταμάτη είπε “ναι” σε νέες προκλήσεις!

Σάσα Σταμάτη τρακτερ

Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο θερμοκήπιο στον Μαραθώνα για την εν λόγω συζήτηση με casual look και ενέδωσε στην πρόκληση να οδηγήσει ένα τρακτέρ μέσα στο γειτονικό χωράφι.

Όπως θα δείτε και από τα στιγμιότυπα που δημοσιεύτηκαν, η ίδια στο…τιμόνι φαίνεται πολύ άνετη και ενθουσιασμένη που σημείωσε ακόμη ένα "tick" στο bucketlist της.

Όταν δεν ανεβαίνει σε τρακτέρ, η Σάσα Σταμάτη ξέρει να εντυπωσιάζει με το look της στην Μύκονο. Δείτε εδώ την εντυπωσιακή της εμφάνιση.