GNTM 3 - Highlights: Το μοντέλο με τα ξυρισμένα φρύδια, ο φίλος της Τούνη και η Καγιά αλά χταπόδι

Τα είδαμε όλα και στο επεισόδιο της Δευτέρας 14/9

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3 - Highlights: Το μοντέλο με τα ξυρισμένα φρύδια, ο φίλος της Τούνη και η Καγιά αλά χταπόδι

Τα highlights του χθεσινού 14/9 GNTM 3 είναι απολαυστικά! Είδαμε ένα μοντέλο με ξυρισμένα φρύδια και μακριά μαλλιά, τον φίλο της Ιωάννας Τούνη, αλλά και την Βίκυ Καγιά, όπως την παρομοίασε ένας διαγωνιζόμενος.

GNTM 3: Ο Παναγιώτης που άφησε "άφωνη" τη Ζενεβιέβ

Είδαμε την οντισιόν του Παναγιώτη ο οποίος κατάφερε να αφήσει εντελώς «άφωνη» την Ζενεβιέβ η οποία χρειάστηκε να ακούσει μόνο το όνομά του για να του δώσει το ναι!

Το μοντέλο κατάφερε να εντυπωσιάσει από την πρώτη κιόλας στιγμή τους κριτές μόνο με το βλέμμα του, ενώ αποκόμισε πολύ θετικά σχόλια και για το περπάτημά του και το σώμα του.

Ο Δημήτρης Σκουλός ρώτησε το όνομά του και μόλις είπε Παναγιώτης, η Ζενεβιέβ φώναξε «Παναγιώτης;» και πάτησε αμέσως το ναι! Δείτε ωστόσο τι αλλάζει στο GNTM 3.

Το μοντέλο που δουλεύει από βρέφος «τρέλανε» τους κριτές - Η αναφορά της Βίκυς Καγιά στον γιο της

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε τον Κωνσταντίνο ο οποίος δουλεύει σαν μοντέλο από βρέφος και συγκεκριμένα από 6 μηνών. Κατάφερε να «τρελάνει» τους κριτές με την εμφάνισή του ενώ η Βίκυ Καγιά έκανε και μία αναφορά στον γιο της, Κάρολο.

Ο Κωνσταντίνος φάνηκε να έχει εμπειρία και έτσι οι κριτές θέλησαν να μάθουν τα πάντα σχετικά με τα βήματα που έχει κάνει μέχρι τώρα στον χώρο.

Η Βίκυ Καγιά μάλιστα είπε πως της θυμίζει πολύ τον γιο της επειδή έχει κι αυτός μπουκλάκια. Δείτε ωστόσο τι αλλάζει στο GNTM 3.

Ο φίλος της Ιωάννας Τούνη που άφησε «ξερό» τον Δημήτρη Σκουλό με τα ρούχα του

Στο επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε και έναν πολύ καλό φίλο της Ιωάννας Τούνη να έρχεται ενώπιον των κριτών και να καταφέρνει να αφήσει «ξερό» τον Δημήτρη Σκουλό, ο οποίος θέλησε να μάθει πώς μπορεί και αγοράζει τα ακριβά του ρούχα!

Ο γνωστός φωτογράφος αποκάλυψε πως έψαξε το προφίλ του στο Instagram και εντυπωσιάστηκε με τις φωτογραφίες του και με τα looks του.

Η αλήθεια είναι ωστόσο πως ενώ οι κριτές αναγνώρισαν την λατρεία που έχει ο Μηνάς στη μόδα, δεν του έδωσαν τα πολυπόθητα ναι και έτσι δεν κατάφερε να περάσει στο bootcamp.

Η πιο γρήγορη οντισιόν της σεζόν - Η μπαλαρίνα που μαγνήτισε τους κριτές

Κι όμως στο επεισόδιο GNTM 3 είδαμε μία από τις πιο γρήγορες οντισιόν της σεζόν. Η Βικτώρια - Στέλλα, μπαλαρίνα από την Κύπρο και την Ρωσία, κατάφερε να μαγνητίσει τόσο τους 4 κριτές όσο και τον Γιώργο Καράβα ο οποίος έμεινε άφωνος όταν την είδε.

Η Βικτωρία Στέλλα είναι 22 ετών και κατάγεται από την Κύπρο και την Ρωσία. Σπουδάζει μόδα, ενώ είναι και μπαλαρίνα. Έχει ύψος 1,77, ενώ φαίνεται να διστάζει να αλλάξει τα μαλλιά της αν περάσει στο σπίτι του GNTM 3.

Οι κριτές δεν χρειάστηκε να δουν πολλά και έτσι με το που έβαλε το μαγιό της και είδαν το εκπληκτικό σώμα της πάτησαν αμέσως το ναι! Δείτε εδώ ποιοι παίκτες βρίσκονται ήδη στο σπίτι!

Ο παίκτης που παρομοίασε τη Βίκυ Καγιά με.. χταπόδι

Στο επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε έναν παίκτη ο οποίος ασχολείται με την αλιεία. Όταν ο Γιώργος Καραβάς τον ρώτησε με ποια ψάρια θα παρομοίαζε τους κριτές, εκείνος είπε πως η Βίκυ Καγιά του θυμίζει χταπόδι. Μάλιστα δε δίστασε να το πει και στην ίδια!

Ο Παναγιώτης έχει σπουδάζει κομμωτική, ενώ είναι και ψαράς. O 21χρονος παρομοίασε τους κριτές με ψάρια, κάτι που οδήγησε την Ζενεβιέβ να πατήσει «Ναι».

Μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τα ναι από τους υπόλοιπους κριτές ωστόσο σε κάθε περίπτωση τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα. Δείτε εδώ και την πιο γρήγορη οντισιόν!

«Τρελάθηκαν» οι κριτές με τον Αλέξανδρο - Εμφανίστηκε με ξυρισμένα φρύδια και τακούνια

Ο Αλέξανδρος ήρθε πολύ αποφασισμένος να κερδίσει τις εντυπώσεις και η αλήθεια είναι πως οι κριτές του GNTM 3 τρελάθηκαν μόλις τον είδαν. Εκείνος εμφανίστηκε στην οντισιόν με ξυρισμένα φρύδια και τακούνια και έφυγε με τα 4 ναι με μεγάλη άνεση!

Ο Αλέξανδρος είναι 27 χρόνων και ασχολείται με το make-up και το modelling. Χαρακτηρίζει το style του ως gothe, ενώ δηλώνει πως ήρθε στο GNTM 3 για να προβληματίσει.

Η Ζενεβιέβ τον ρώτησε αν θα άλλαζε τα μαλλιά του και εκείνος απάντησε κατηγορηματικά όχι. Αυτό ωστόσο δεν την εμπόδισε να του πει ναι!

Από το Big Brother διαγωνιζόμενος στο GNTM

Στην οντισιόν του GNTM βρέθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, ο Ερμής ο οποίος έχει ξανά εμφανιστεί στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, στο τρέιλερ του φετινού Big Brother! «Με έχετε δει στο τρέιλερ ενός ριάλιτι. Που κρατούσα έναν άγριο μπούφο. Είμαι αυτό το παιδάκι» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ερμής Καραγιάννης.

Πέρσι την «έκοψαν» και φέτος την πέρασαν

Μπορεί στα περσινά bootcamps να την είχαν «κόψει», ωστόσο φέτος κάτι άλλαξε και είπε να δοκιμάσει και πάλι την τύχη της.

Ο λόγος για την Ίριδα, η οποία είναι 25 χρόνων και έχει ύψος 1,71 μ. Είχε έρθει και στην περσινή σεζόν του GNTM και είχε φτάσει ως το bootcamp.